Nasıl detaylı anlatabilir misin özelden ya da buradandple bağlaman lazım ama olay çok karışık.?
bilmedigim icin karısık dedim ama @DarkLightGG anlatmış oda olmazsa video izleNasıl detaylı anlatabilir misin özelden ya da buradan
halllettin mi?Arkadaşlar merhaba Asus vg24vq monitör aldım rtx 2070 e display portla bağladım ama 60 hz oldu 144 hz olmadı ve elmb özelliğini açamıyorum hdmi la mı bağlamam lazım?
aynen hallettim çok teşekkürler 60 hz monitördeydim inanamadım 144hz performansına peki bir de monitör için en iyi renk ayarlarını falan yazabilir misin sana zahmet çok sevinirim.halllettin mi?
onu kurcalaya kurcalaya yapsan daha iyi olur deneye deneye herkesin gözü aynı değil sonuçtaaynen hallettim çok teşekkürler 60 hz monitördeydim inanamadım 144hz performansına peki bir de monitör için en iyi renk ayarlarını falan yazabilir misin sana zahmet çok sevinirim.
tamamdır peki flicker free nasıl açacağımonu kurcalaya kurcalaya yapsan daha iyi olur deneye deneye herkesin gözü aynı değil sonuçta
Panelin yapısında vardır senin açmana gerek yok.tamamdır peki flicker free nasıl açacağım