1440p oyunculuk için minimum ekran kartı nedir?

Hocam biraz abarttınıx gibi konu sahibi minimum diyor 4060 ile 2k oynayan kaç kişi tanıyorum gayet memnunlar
İntel b580 bile yeterli
Minimum dediği için tabi ki mid ayarlarda oynar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k ultrada her oyunda en az 60 alcam demiyorsan gayet yeter gerçi bana kalsa ufak tefek ayarla her oyunda alırsın 60 fps
Hocam ultra kökleme derdim yok bundan öncede ultra 70fps imkanım vardı optimize ayarlar yapıp yarı High yarı ultra 100fps oynardım zaten hep

O konuda yeterli bilgim yok hocam
Hocam bu arada 6700xt 2k için gayet yeterli diyorlardı, 7700xt çıktı %40 daha performanslıydı millet oha tam 2k kartı çok güzel zart zurt dedi 5060ti 7700xt den daha iyi 2k oynatmaz diyorlar onu çözemiyorum xx60 serisi olduğu için ön yargı ilemi yaklaşıyorlar bilmiyorum

Hocam bu arada 6700xt 2k için gayet yeterli diyorlardı, 7700xt çıktı %40 daha performanslıydı millet oha tam 2k kartı çok güzel zart zurt dedi 5060ti 7700xt den daha iyi 2k oynatmaz diyorlar onu çözemiyorum xx60 serisi olduğu için ön yargı ilemi yaklaşıyorlar bilmiyorum
Hocam kimse kusuruma bakmasın ama herkes ezbere konuşuyor bana da 4060 ile 2k da oyun açamazsın dediler mid ayarlarda 60 alıyor sen düşün 5060 ti 16 gb bide gayet yeterli
Yeterli değil diyende kanıtlasın bakim
Derdimiz aç bütçe ile en iyisini yapmak

Hocam kimse kusuruma bakmasın ama herkes ezbere konuşuyor bana da 4060 ile 2k da oyun açamazsın dediler mid ayarlarda 60 alıyor sen düşün 5060 ti 16 gb bide gayet yeterli
Yeterli değil diyende kanıtlasın bakim
Derdimiz aç bütçe ile en iyisini yapmak
Doğru diyorsunuz hocam sabahtan beri testlere bakıyorum 7700xt geçiyor 7800xt kovalıyor ama geçemiyor ama dlss 4 ve fg X3 açıldığı zaman Nvidia rakip elemeye başlıyor

Hocam gayette iyi oynatıyor bence karttan ne istediğiniz önemli çoğu oyunu saf güçte High 60+ üstü açıyor
Uzun süre gitmez.

Hocam biraz abarttınıx gibi konu sahibi minimum diyor 4060 ile 2k oynayan kaç kişi tanıyorum gayet memnunlar
İntel b580 bile yeterli
Minimum dediği için tabi ki mid ayarlarda oynar
Adam niye şimdiden ayar kısmak zorunda kalsın? Ayrıca şimdi bile 120fps almıyorsa tabi yetersiz. 120ye alışınca 60fps 30 fps gibi geliyor. Mis gibi 5070le 1080pde max ayarlarda çoğu oyunu 120fps üstü oynuyorum. Eğer ağır oyun değilse dldsr açınca da görüntü kalitesi uçuyor.

Son düzenleme:
Uzun süre gitmez.

Adam niye şimdiden ayar kısmak zorunda kalsın? Ayrıca şimdi bile 120fps almıyorsa tabi yetersiz. 120ye alışınca 60fps 30 fps gibi geliyor. Mis gibi 5070le 1080pde max ayarlarda çoğu oyunu 120fps üstü oynuyorum. Eğer ağır oyun değilse dldsr açınca da görüntü kalitesi uçuyor.
Hocam o dsr ile 1080p de 2k oynama dediğiniz şeyi AMD de yapmıştım fark hissettirmiyordu ama Nvidia nasıl bilmem. Ama 5070 2k kartı değil mi siz FPS konusuna fazla takılmış gibisiniz

Hocam o dsr ile 1080p de 2k oynama dediğiniz şeyi AMD de yapmıştım fark hissettirmiyordu ama Nvidia nasıl bilmem. Ama 5070 2k kartı değil mi siz FPS konusuna fazla takılmış gibisiniz
DSR da farketmiyor ama bu cidden netliği arttırıyor kesinlikle aynı şey değil. 1440p için 5070in geleceği vramden dolayı iyi değil.

DSR da farketmiyor ama bu cidden netliği arttırıyor kesinlikle aynı şey değil. 1440p için 5070in geleceği vramden dolayı iyi değil.
5060ti 16gb VRAM 5070 12gb garipsedim bunu 5070 16gb olsaydı eminim 2k tercih ederdiniz haklısınız VRAM konusunda, peki 5060ti alıp 1080p monitör tercih edip dsr ile 2k mı almalıyım? Zira dsr 2k ilede olsun normal 2k da olsun işlediği çözünürlük aynı olduğu için vereceği FPS aynı olmaz mı?

Hem normal 2k ile dsr arası illaki fark vardır normal 2k yerini tutamaz diye düşünüyorum

Gelcek derken 10 yıl fln mı hocam ne demek yeterli değil konu sahibi ben 2k ultrada her oyunda deli gibi fps istiyorumm dedi de ben mi görmedim minumum demiş sanki

Gelcek derken 10 yıl fln mı hocam ne demek yeterli değil konu sahibi ben 2k ultrada her oyunda deli gibi fps istiyorumm dedi de ben mi görmedim minumum demiş sanki
Hocam aslında amacım 2k High ayarlarda 70+ üstü oynamak dlss4 mfg gibi başarılı teknolojiler kalite seviyesinde açıldığı zaman FPS artıyor ve hissetmiyoruz gibi okudum çoğu yerde

Geri