Neler Yeni

1440p oyunculuk için ekran kartı

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
Oraya ayıp olmayacaksa rx5600xt yi de ekleyebilir miyiz canım
eklerizde bütün teknolojiler nvidiada değil mi eyw amd ucuz daha performans ama hiç mi günahı yok herkes onu öneriyor veya ucuz olmasının ne sebebi var tam tersi nvidia içinde geçerli neden daha pahalı ben daha yeni teknolojilere bağlıyorum dlss ve ray traycing gibisizin yorumunuzuda merak ettim tabi eğer 5600xt daha iyi demek istediyseniz

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ama ama..
Düzelticekler driver geçici sonuçta dimi
He düzeltirler ya
Üzme beni
İnşallah düzeltirler zaten.
Bunu diyince beni Nvidia fanboyu ilan ediyorlar ama ben zaten düzeltmesini onlardan çok isterim.
Çünkü rekabet artar buda bize yarar.
Ama gidişata bakılacak olursa zor be. :(

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
Ama ama..
Düzelticekler driver geçici sonuçta dimi
He düzeltirler ya
Üzme beni
şimdiye kadar hep f/p olsun diye aldığım ürünlerden zararda çıktım benim şanssızlığım mıdır bilinmez ama ya bozuldular ya malzemeleri dandikti yada bozulduktan sonra sağladıkarı teknik destek amd için yt de hep herkes bu kartı örnek almalı gibi başlıklar görüyorum ama forumlara gelince iş kullananlarda sıkıntıyaşamayanlarda var elbet ama siyah ekran ısınma driver problemi gibi şeylerle uğraştıklarını söyleyenlerde var elbet
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah düzeltirler zaten.
Bunu diyince beni Nvidia fanboyu ilan ediyorlar ama ben zaten düzeltmesini onlardan çok isterim.
Çünkü rekabet artar buda bize yarar.
Ama gidişata bakılacak olursa zor be. :(
haklı bi yorum herkes daha ucuza ''sorunsuz''daha iyi performanslı bir kart almak ister Türkiye'de yaşıyoruz parayı sokağa atmak istemez kimse

RX5700XT, RTX2060Super bakabilirsiniz.
7000tl civarına ble hazır sistem pek bulamadım o bütçeye biraz fazla değil mi o kartlar

BeKeAz

80+ Bronze

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
şimdiye kadar hep f/p olsun diye aldığım ürünlerden zararda çıktım benim şanssızlığım mıdır bilinmez ama ya bozuldular ya malzemeleri dandikti yada bozulduktan sonra sağladıkarı teknik destek amd için yt de hep herkes bu kartı örnek almalı gibi başlıklar görüyorum ama forumlara gelince iş kullananlarda sıkıntıyaşamayanlarda var elbet ama siyah ekran ısınma driver problemi gibi şeylerle uğraştıklarını söyleyenlerde var elbet
Senin şanssızlığın değil, aşırı ucuz ve RGB'si çoksa zaten anka ki başka yerleri kötüdür.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

haklı bi yorum herkes daha ucuza ''sorunsuz''daha iyi performanslı bir kart almak ister Türkiye'de yaşıyoruz parayı sokağa atmak istemez kimse

7000tl civarına ble hazır sistem pek bulamadım o bütçeye biraz fazla değil mi o kartlar

Biraz aşıyor ama indirim kovalayarak toplanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,398
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom