Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,486
- İsim
- Adem
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldım ayrıca 2.el almak mantıklı gelmiyor bana peşin 9 verebilsem İncehesap indirimlerini beklerdim amacım taksitle alabilmekti 3 ay ertelemeli faizsiz 9 taksitli aldım2. El Monitör almayı düşünüyorsan imzamdaki monitör için konuşabiliriz, hem senin için daha hesaplı olur hem gerçekten kaliteli bir monitör kullanmış olursun bu seçenekler yanına bile yaklaşamaz çünkü
Aldım teşekkürler gigabyte görmüştüm eskiden fakat hepsi burada da olmayınca otomatik eledim maalesefKonu mesajlarini okumadim. Dell alabilecegin en iyi 2 3 2k gaming monitoru desek yanlis olmaz. Bir de gigabyte m27q bakabilirsin o butcelerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edit: 27" alinmali kesinlikle 2k icin. Buyugune girme ppi density yetmez piksellesme baslar.
İlla evet şahsen içime sinen dell olduASUS VGA27AQ kullanıyorum, fiyatına göre gayet güzel bir monitör. Dell'e kıyasla aradaki fiyat farkına bence pek değmez. Sonuç olarak Dell ile Asus arasındaki en büyük fark ekranın renk skalası onun dışında bir fark yok.
O paraya 2k kaliteli bulabilmen zor 1080p bakmanı öneririm.Bende 2k arıyorum 5k bütçeli var mi?