Tabii ki de. Ekran kartının desteği ve çıkış portlarının desteğiyle alakalı. Birde kablo sürümüyle alakalı.144hz laptopuma 180hz monitör takarsam 180hz alabilir miyim laptopta mini displayport girişi var mini DP kablosu alıp bağlamayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim içimi korku bastı bı an bugün monitörü aldıktan sonra vatan bilgisayara gittim orda çalışan hiçbir şekilde 60hz yi gecemezsin demiştiTabii ki de. Ekran kartının desteği ve çıkış portlarının desteğiyle alakalı. Birde kablo sürümüyle alakalı.
Bir de şeyi sormak istiyorum ekran kartı desteği derken ne demeye çalıştın laptopum rtx4050 i5 13500hTabii ki de. Ekran kartının desteği ve çıkış portlarının desteğiyle alakalı. Birde kablo sürümüyle alakalı.
Ekran kartı en yüksek neyi desteklerse o kadarını alırsınız yani. Mesela 7680x4320'yi destekliyorsa en fazla onu alırsınız daha yüksek çözünürlüklü bir şey taksanız bile. 1080p'de 360 hz'yi destekliyorsa en fazla 1080p'de 360 hz alırsınız. Kısacası kafanıza takmayın.Çok teşekkür ederim içimi korku bastı bı an bugün monitörü aldıktan sonra vatan bilgisayara gittim orda çalışan hiçbir şekilde 60hz yi gecemezsin demişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de şeyi sormak istiyorum ekran kartı desteği derken ne demeye çalıştın laptopum rtx4050 i5 13500h