!Mustafa
80+ Bronze
Dahası
Bütçen Varsa Al Yoksa Kendini ZorlamaYeni sistem almayı planlıyorum (DA SİSTEM3) sizce 144hz monitör almalı mıyım?
Bütçen Varsa Al Yoksa Kendini ZorlamaYeni sistem almayı planlıyorum (DA SİSTEM3) sizce 144hz monitör almalı mıyım?
Evet cs go gibi rekabetçi oyunlarda 144hz şart o 75hz monitor kullanacaksan 5 bin liralik değil 3 bin liralik bir sistemde alabilirsinçoğunluk CSGO oynuyorum. O yüzden 144hz daha mı iyi olur?
Neden şart olsun? 60hz monitörle (laptopun) globale kadar zorlamıştım? En son Supremeydim ve valorantta ise elmastım.Evet cs go gibi rekabetçi oyunlarda 144hz şart o 75hz monitor kullanacaksan 5 bin liralik değil 3 bin liralik bir sistemde alabilirsin
Onun akıcılığu farkli maden 60hz 75 hz monitörle oynancak kat ve kat fazlasi fps verecek bir bilgisayar almasina gerek yok monitör değişmeli.Neden şart olsun? 60hz monitörle (laptopun) globale kadar zorlamıştım? En son Supremeydim ve valorantta ise elmastım.
60 hz monitörü olan adamdan saniyede 84 hz daha fazla görürsün yanu neredeyse 2.5 kat daha fazla g9rürsünçoğunluk CSGO oynuyorum. O yüzden 144hz daha mı iyi olur?
Dostum adamın bütçesi olmayabilir bütçesini zorlamaya gerek yok ama bütçesi 1550 müş o yüzden alsın.Onun akıcılığu farkli maden 60hz 75 hz monitörle oynancak kat ve kat fazlasi fps verecek bir bilgisayar almasina gerek yok monitör değişmeli.