incehesap tan bişe alınmaz bozuk bişe olduğunda iade yada değişim yapmıyolar yapsalar da bekletiyorlar
sizce bu nasıl https://www.trendyol.com/msi/optix-...8RIXT5l5FUlfzGD-wXMOqHjV1APJYHckaAuTGEALw_wcBrampage rm144 öneririm kullanıyom memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
incehesap tan bişe alınmaz bozuk bişe olduğunda iade yada değişim yapmıyolar yapsalar da bekletiyorlar
iyi ama 1500 a 23.8inç ben rm 144 öneririm 24.5 inç ve aynı özellikler
Ben AOC düşünmüyoorum bütçeme göre olanların hepsinde ölü piksel yazıyor ayrıca monitör bana göre baya yüksekAoc 24g2u modeli ips sizin attığınız VA panel siz karar verin.
büyük ihtimalle ya rm144 yada msi optix alacağım sağoluniyi ama 1500 a 23.8inç ben rm 144 öneririm 24.5 inç ve aynı özellikler
bişe değilBen AOC düşünmüyoorum bütçeme göre olanların hepsinde ölü piksel yazıyor ayrıca monitör bana göre baya yüksek
büyük ihtimalle ya rm144 yada MSI optix alacağım sağolun
aoc önermem çok şikayet varAOC 24G2U
iyi ama 1500 a 23.8inç ben rm 144 öneririm 24.5 inç ve aynı özellikler
Monitör konusunda JD, GP ve Rampage alınmamalı. MSI olanı alman daha iyi olur dostum.
aoc alma dostum çok şiayet var ama sen bilirsinBen AOC düşünmüyoorum bütçeme göre olanların hepsinde ölü piksel yazıyor ayrıca monitör bana göre baya yüksek
büyük ihtimalle ya rm144 yada MSI optix alacağım sağolun
paran varsa msı alırsın yoksa logo basan markaları. gamepower monitörlerde samsung va panel var alınabilir.Monitör konusunda JD, GP ve Rampage alınmamalı. MSI olanı alman daha iyi olur dostum.