- Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım teşekkürlerMs hesabına göre 170hz ile 240 arasında nerdeyse hiç fark yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000 TL seri gigabyte m27q al itopya da indirimde normalde 4500 TL
anladım teşekkürlerMs hesabına göre 170hz ile 240 arasında nerdeyse hiç fark yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000 TL seri gigabyte m27q al itopya da indirimde normalde 4500 TL
240 al , güvenilir ikinci el sayfaları var bende oradan imzamdaki xl2546 modelini aldım 1 aylk 3200 mü ne öyle bir şey verdim , farkı çok var 2.000tl 240hze göre , her oynadığın oyuna göre konfigre edebiliyorsun en büyük avantaj bu tn panel oyunlarda çok iyi ama masaüstünde falan renkler bok gibi bunlarıda göz önünde bulundur , 240hz + nvdia refleks teknolojisi açık+takviye yapıyorum mükemmel hissiyat oluşuyor.anladım teşekkürler
İşte bazılarıda yok diyor yanlış yönlendiriyorlar. E sporcular boşuna alıyor sanki. Adamlar 360 a geçti fark varki geçiş yapıyorlar. Güzel bilgilendirmişsin240 al , güvenilir ikinci el sayfaları var bende oradan imzamdaki xl2546 modelini aldım 1 aylk 3200 mü ne öyle bir şey verdim , farkı çok var 2.000tl 240hze göre , her oynadığın oyuna göre konfigre edebiliyorsun en büyük avantaj bu tn panel oyunlarda çok iyi ama masaüstünde falan renkler bok gibi bunlarıda göz önünde bulundur , 240hz + nvdia refleks teknolojisi açık+takviye yapıyorum mükemmel hissiyat oluşuyor.
farkı hissedemezsin , fark yok , bilmem ne yok diyen insanların çoğu ikisini de denememiş veya pahalı olanı alamayacağı için algı yaratıyor boş yere , e sporcu adamın parası yok mu ister 5k verir ister 2k verir , bir şey var ki bunun ucunda bu monitörlerle oynuyorlar , 144 hz ile max plat elmas 1 arası gidip gelirken 240 sonrası ve nvdia ekran kartı sonrası elmas 3 seviyesindeyim bilgine..İşte bazılarıda yok diyor yanlış yönlendiriyorlar. E sporcular boşuna alıyor sanki. Adamlar 360 a geçti fark varki geçiş yapıyorlar. Güzel bilgilendirmişsin![]()
Aynen öyle eğer pc sağlamsa 240 fps ve üstü alınıyorsa baya baya fark ediyor he pc gider 150-160 fps verir o zaman farkı görmedler fark yok derlerfarkı hissedemezsin , fark yok , bilmem ne yok diyen insanların çoğu ikisini de denememiş veya pahalı olanı alamayacağı için algı yaratıyor boş yere , e sporcu adamın parası yok mu ister 5k verir ister 2k verir , bir şey var ki bunun ucunda bu monitörlerle oynuyorlar , 144 hz ile max plat elmas 1 arası gidip gelirken 240 sonrası ve nvdia ekran kartı sonrası elmas 3 seviyesindeyim bilgine..
aynı işlemci var , 2700xden 5600x geçtim 240hz üstü çok rahat alırsın 300-400 alıyorum valorantda csgo girmedim bileAynen öyle eğer pc sağlamsa 240 fps ve üstü alınıyorsa baya baya fark ediyor he pc gider 150-160 fps verir o zaman farkı görmedler fark yok derler![]()
3080+5800x ama böyle bir sisteme de 1080p almak garip geliyor acaba 240hz monitörde hikaye oyunlarında dsr ile 2k-4k çözünürlük yaparsam nasıl olur tatmin eder miFark var. 240hz al bence. Ama warzone odaklı oynayacaksan zaten 240hz alamazsın 240fps alabilmen için sistemin baya sağlam olması lazım
aynen sistem sağlam 3070 olsa kesın al derdim ama 3080 daha premıum bır kart o yuzden 2k 165 hz daha mantıklı yada çift monitöre döneceksin bir tanesı 2k 60hz falan olup bir tanede 240 hz lık monıtor. 3080 ile bile warzone da sabit 240 alman zor bu arada3080+5800x ama böyle bir sisteme de 1080p almak garip geliyor acaba 240hz monitörde hikaye oyunlarında dsr ile 2k-4k çözünürlük yaparsam nasıl olur tatmin eder mi