Bundan ucuzları i7 3.nesil kullanıyor. 2el piyasası uçuk şuanlık sıfır böyle bir sistem de alamam.pahalı
Kanka 14kya bana bir parasının hakkını veren sistem gösterir misin monitörlü.İnanılmaz pahalı bir sistem 5 sene önce alsan mantıklı ama şuanda kazıklanmak istemiyorsan uzak dur
Yeni parçalar monitörlü mouselu klavyeli 20den açıyorlar kapıyı kankaUçuk fiyat eski parçalar.
Bize mantıklımı diye sordun zarara uğrama diye mantıksız olduğunu söyledik 2-3 hafta piyasayı incelesen 4060 lı sistemlerin 14-15 k dan satıldığını görürdün onun vereceği monitörde max 3 k lık hd monitördür kusura bakma gecenin 1.30 da kasa aramalık halim yok seçim seninKanka 14kya bana bir parasının hakkını veren sistem gösterir misin monitörlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni parçalar monitörlü mouselu klavyeli 20den açıyorlar kapıyı kanka
bu arkadaş bunu uyguna buldugunu sanıyor almak istiyor içten içe biz ne kadar pahalı desekte piyasadan haberi olmadığı için yarına bu sistemi alır bu konuda boşa açılmış olur, hiç sekmez.Bize mantıklımı diye sordun zarara uğrama diye mantıksız olduğunu söyledik 2-3 hafta piyasayı incelesen 4060 lı sistemlerin 14-15 k dan satıldığını görürdün onun vereceği monitörde max 3 k lık hd monitördür kusura bakma gecenin 1.30 da kasa aramalık halim yok seçim senin
Yok kardeşim bir aydır araştırma yapıyorum inan ki sıfır ve ikinci el piyasasında. Bana öneri sunar mısın rica ediyorum. 14kya monitörlü sistembu arkadaş bunu uyguna buldugunu sanıyor almak istiyor içten içe biz ne kadar pahalı desekte piyasadan haberi olmadığı için yarına bu sistemi alır bu konuda boşa açılmış olur, hiç sekmez.
İnanılmaz uçuk fiyat.Arkadaşlar 14kya iniyor pazarlıkla monitör dahil sistem alınır mı? 2 3 üste verilip şunu al daha iyi demeyelim. Son param 14 vallahi
Alıntıyı görüntüle
Önerin var mı hocam?İnanılmaz uçuk fiyat.
14k monitörlü iyi bir sistem bulamazsın şuan. Ben bile nisan da aldım monitör dahil 17ye geldi. Şuan ki fiyatları tahmin bile edemiyorum. İşin zor. İstersen bekle bütçene ek yapabilirsen al. Yoksa paran hiç olurYok kardeşim bir aydır araştırma yapıyorum inan ki sıfır ve ikinci el piyasasında. Bana öneri sunar mısın rica ediyorum. 14kya monitörlü sistem
Eldeki bu ve sistem kurmak istiyorum sonrasında upragade ederim ele para geçerse? Benim istediğim 14k ya şuan bişiler oynayabilmek kardeşim. O yüzden önerin var mı diyorum14k monitörlü iyi bir sistem bulamazsın şuan. Ben bile nisan da aldım monitör dahil 17ye geldi. Şuan ki fiyatları tahmin bile edemiyorum. İşin zor. İstersen bekle bütçene ek yapabilirsen al. Yoksa paran hiç olur