14k ya bu sistem artı monitör alınır mı??? Bilgim olmadığından yardım istiyorum.

Eldeki bu ve sistem kurmak istiyorum sonrasında upragade ederim ele para geçerse? Benim istediğim 14k ya şuan bişiler oynayabilmek kardeşim. O yüzden önerin var mı diyorum
Seni çok iyi anlıyorum ama Upgrade yapmak için ortalama bir şey olması lazım elde. Çünkü yarın ekran kartı alırsın psu yetmez anakart desteklemez işlemci kurtarmaz diye bi ton şey çıkar. Yine de senin bileceğin iş hocam. Benim tavsiyem yukarda yapamam diyorsan da kolay gelsin şu piyasada gerçekten umarım bulursun.

Monitörle 13 14k hocam. Bir lira fazlası bile zor
Reis sana sistem önerirdim de sen çok asgari sınır istiyon şu anda ben birkaç kasa baktım monitörsüz hali senin bütçeyi aşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis sana sistem önerirdim de sen çok asgari sınır istiyon şu anda ben birkaç kasa baktım monitörsüz hali senin bütçeyi aşıyor
Senin bütçeye kasa varda ne monitöru var ne de gideri valorantı bile Max 100 fps alır ki valorant benim külüstürde 30 alıyor

Son düzenleme:
Alınmaz.

https://www.gencergaming.com/pch-v5.1 alınabilecek minimum sistem bu belki youtuber işbirliğiyle uyguna bir sistem çıkar istersen biraz bekleyebilirsin monitöre ne para kalacak dersen en azından sistemi almış olursun monitör için de azıcık para biriktirir veya azıcık daha üstüne koyarsın 2. elden monitör alırsın monitör biraz kötü de olsa sistemin 0 ve daha iyi olur

Geri