- Bütçe
- 15000
Herkese merhaba, kullandığım telefon oldukça eskidi ve yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Yaklaşık bir aydır telefonlara bakıyorum, gözüme çarpan iki model oldu.
Samsung Galaxy A54 ve Honor 90
İkisi arasında oldukça kaldım, Honor'un kamera, ekran, performans gibi konularda daha önde olduğunu gördüm. A54'ün ise Honor 90'a karşı en büyük artısı stereo hoparlöre sahip olması sanırım.
Bu iki model arasında oldukça sık git-gel yapıyorum.
Hepsiburada üzerinden Honor 90'ı satın alınca yanında kulaklık hediyesi de var şu an. Eğer ben bu kulaklık ile kullanırsam kulaklıktan gelen ses stereo olarak mı gelir yoksa mono olarak mı?
Bu iki model haricinde bana önerebileceğiniz başka bir model var mı?
Çok fazla oyun oynamam, arada sırada Wild Rift oynarım.
Genelde sosyal medyada dolaşırım, kamerası iyi performansa sahip olmalı ve rahatlıkla 3-4 yıl götürebilecek bir telefon olmalı.
Samsung Galaxy A54 ve Honor 90
İkisi arasında oldukça kaldım, Honor'un kamera, ekran, performans gibi konularda daha önde olduğunu gördüm. A54'ün ise Honor 90'a karşı en büyük artısı stereo hoparlöre sahip olması sanırım.
Bu iki model arasında oldukça sık git-gel yapıyorum.
Hepsiburada üzerinden Honor 90'ı satın alınca yanında kulaklık hediyesi de var şu an. Eğer ben bu kulaklık ile kullanırsam kulaklıktan gelen ses stereo olarak mı gelir yoksa mono olarak mı?
Bu iki model haricinde bana önerebileceğiniz başka bir model var mı?
Çok fazla oyun oynamam, arada sırada Wild Rift oynarım.
Genelde sosyal medyada dolaşırım, kamerası iyi performansa sahip olmalı ve rahatlıkla 3-4 yıl götürebilecek bir telefon olmalı.