Neler Yeni

15.000₺ Bütçe ile Sistem Toplama Tavsiyesi

Fordon Greeman

80+ Bronze
Bütçe
15000
Başlıkta da belirttiğim gibi 15.000₺ bütçem var. Şu anda bir bilgisayarım var halihazırda o yüzden monitör için bekleyebilirim. Aklımda RTX 3070 ve AMD Ryzen 5 5600X içeren bir sistem yapmak var aslında fakat diğer parçalar için neler iyidir falan çok bir bilgim yok bu işlerde. Bu parçalar bu bütçeye uçuk mu olur? Olmazsa nasıl bir sistem yapılabilir? Daha iyi önerileriniz varsa onları da alabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Başlıkta da belirttiğim gibi 15.000₺ bütçem var. Şu anda bir bilgisayarım var halihazırda o yüzden monitör için bekleyebilirim. Aklımda RTX 3070 ve AMD Ryzen 5 5600X içeren bir sistem yapmak var aslında fakat diğer parçalar için neler iyidir falan çok bir bilgim yok bu işlerde. Bu parçalar bu bütçeye uçuk mu olur? Olmazsa nasıl bir sistem yapılabilir? Daha iyi önerileriniz varsa onları da alabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bütçene uygun parçalar fakat şu an ekran kartı fiyatları uçtu ama ben sana bir hazır sistem linki bırakayım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçene uygun parçalar fakat şu an ekran kartı fiyatları uçtu ama ben sana bir hazır sistem linki bırakayım.

Bazı parçaları değiştirmeniz gerekebilir

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Stok yok şuan. Stokların yenilenmesini bekleyin az zorlarsan 3080 bile olabilir. Ekran kartı harici böyle olabilir.

Mümkünse.
10700KF olmuyorsa 5600X de olabilir 10600KF'den iyi

Diğerleri için
mümkünse.
Arada bu fiyatlara üst segment olan Z490 tomahawk/gaming edge gibi anakartlar gelebiliyor o yüzden indirimleri veya stok gelmesini vs takip edersen bu fiyata çok daha iyi kartı alabilirsin.

mümkünse bunun ışıklı mışıklısı olabilir.

mümkünse
daha da mümkünse bunun 1 TB olanı veya SX8200 PRO/SN750 black

Mümkün değilse ışıksız mışıksızı olabilir veya daha ucuza zalman n5MF veya gametech galaxy falan ama bu kasa çok iyi alternatif olarak battlecrusier veya TD500 mesh de olabilir.

ışıklı mışıklı önemliyse bu veya mugen 5. mümkünse fuma 2 de olabilir.
Daha daha mümkünse arctic liquid freezer.

Stokların gelmesiyle ve indirimle vs 10600KF + 3080'e alınabiliyor sanırım. Diğerleri için stoklar gelince 3070 ile falan alabilirsin tabi 3080 için onları da zorlayabilirsen daha iyi ama şimdi alınmaz. 3080 ilk çıktığında 7500'e bulunuyordu o yüzden beklemek mantıklı.

Fordon Greeman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her birinize teşekkürler ayrıntılı açıklamalarınız için. Daha zaten süreç içerisindeyim. Sağ olun tekrardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulas Bays
https://www.qp.com.tr/gigabyte-geforce-rtx-3070-vision-oc-8g-256-bit-ekran-karti Hayali sistemim white kombinli oldu biraz ama biraz aştı.

Top Bottom