uayusufenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 15000
15.000 tl max bütçeli bi sistem gerekiyor. ağır Oyun falan oynamak için değil internette gezip basit oyunlar oynamak için yardım ederseniz sevinirim
hocam yanlış anlamayında bu bütçede 0 sistem almak para israfı gerçekten çöpe at daha iyi. 2. el almazsa bu bütçede çok israf olacağını açıkla akrabanaKendim için değil bir akrabsm için sıfır olsun dedi ikinci ele yanaşmıyor
![]()
Quantum Max | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bunlar nasıl?![]()
Vortex Nova | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Haklısın da zaten çok iyi bi sistem de gerekmiyor yani öyle oyjn falan oynamazhocam yanlış anlamayında bu bütçede 0 sistem almak para israfı gerçekten çöpe at daha iyi. 2. el almazsa bu bütçede çok israf olacağını açıkla akrabana
oyun icin degil ise neden masaustu istiyorki laptop alsinHaklısın da zaten çok iyi bi sistem de gerekmiyor yani öyle oyjn falan oynamaz
Biraz yaşı var beğenmiyor valla bende söyledim amaoyun icin degil ise neden masaustu istiyorki laptop alsin
15.000 tl max bütçeli bi sistem gerekiyor. ağır Oyun falan oynamak için değil internette gezip basit oyunlar oynamak için yardım ederseniz sevinirim