nothing phone 1 al geçSorum başlıkta, yaşlı kadın kullanacağı için Yurt dışı ürünler almayacağım. Önerileri bekliyorum.
S21FE var dostum aynı fiyata.![]()
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütçe çıkarsa.
O Halde S21FE Alın, sormaya gerek yok ?S21FE var dostum aynı fiyata.
O halde bütçeye göre öneri yapın,üstünde yapıyorsanız da en azından fiyatının karşılığı olan birşeyi önerin, cevabına karşılık cevap verilmesi de işine gelmiyorsa cevap vermeyin niye kızıyorsunuz?O Halde S21FE Alın, sormaya gerek yok ?
oki dokiO halde bütçeye göre öneri yapın,üstünde yapıyorsanız da en azından fiyatının karşılığı olan birşeyi önerin, cevabına karşılık cevap verilmesi de işine gelmiyorsa cevap vermeyin niye kızıyorsunuz?
Ne tavır yapıyorsun kanka "A55 daha güncel ve antutu bazında performansları benzer olduğundan A55 daha mantıklı" demek çok mu zor? Öneriyi istiyen o biliyorsun değil mi?oki doki
a55'e karşı s21fe önerebilecek bilginiz varsa, 15'e telefonda bulursunuz.
blocked.
Eski cihaz hocam, A55 ile de yüksek farkları yok.S21FE var dostum aynı fiyata.
Bütçe artarsa A55 diyorum, S21FE var aynı fiyata diyor. Neyse, en iyisi muhatap olmamak sanırım.Ne tavır yapıyorsun kanka "A55 daha güncel ve antutu bazında performansları benzer olduğundan A55 daha mantıklı" demek çok mu zor? Öneriyi istiyen o biliyorsun değil mi?