Neler Yeni

15-16 bin TL Gaming PC toplama

OgunTuran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ogün Turan
Bütçe
17000
Selam arkadaşlar.

Sadece kasa olacak şekilde 15000-16000 ₺ aralığında Gaming sistem önerilerine ihtiyacım var. Çok F/P bir sistem bulunursa belki 17000 ₺'ye de çıkabilirim. Bulunacağınız tavsiyelerde kronik sorunlu parçalar olmazsa sevinirim. Oynadığım oyun türleri FPS vs stratejidir.

Sizce şu an sistem alınır mı yoksa yılbaşı indirimlerini mi beklemeliyim?

Hangi sitelerden hangi zamanda alırsam en uygun fiyata en performanslı bilgisayarı almış olurum?

Çok bir acelem yok fakat şahsen yılbaşından sonra fiyatların artacağını ve 2022 yılına girmeden alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar yıllardır bilgisayar almak için birikim yaptım ve almışken gerçekten iyi bir bilgisayar almak istiyorum.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
gelip yazacaklar birazdan vok un sistemi vardı yeni bitti diye

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Selam arkadaşlar.

Sadece kasa olacak şekilde 15000-16000 ₺ aralığında Gaming sistem önerilerine ihtiyacım var. Çok F/P bir sistem bulunursa belki 17000 ₺'ye de çıkabilirim. Bulunacağınız tavsiyelerde kronik sorunlu parçalar olmazsa sevinirim. Oynadığım oyun türleri FPS vs stratejidir.

Sizce şu an sistem alınır mı yoksa yılbaşı indirimlerini mi beklemeliyim?

Hangi sitelerden hangi zamanda alırsam en uygun fiyata en performanslı bilgisayarı almış olurum?

Çok bir acelem yok fakat şahsen yılbaşından sonra fiyatların artacağını ve 2022 yılına girmeden alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar yıllardır bilgisayar almak için birikim yaptım ve almışken gerçekten iyi bir bilgisayar almak istiyorum.
Dostum sadece kasa içinse toplama yapma ekran kartını tek bulmak çok zor o yüzden hazır sistem yakal sonra beğenmediğin parçayı değiştirisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sadece kasa içinse toplama yapma ekran kartını tek bulmak çok zor o yüzden hazır sistem yakal sonra beğenmediğin parçayı değiştirisin
Şahsen ben o olayı yaptım şuan ekran kartsız oturuyorum. İdaereten bir HD6850 var

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erdem
Daha önceden sızma tarzı durumlar çok olmuyor sistemin hangi sitede çıkıcağını bilip hazırda beklemek en mantıklısı
İşte sistemin hangi sitede çıkacağını önceden nasıl bilebiliriz? Önceden bilmek lazım ki hazırda bekleyebilelim :)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,949
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar