- Reaksiyon skoru
- 880
Sonbaharın başında almayı düşünüyorum eğer parayı ayarlarsam sizce ikinci el hangi modeli almalıyız YD olmamalı teşekkürler
ikinci el telefon kesinlikle almayın o bütçeye xiomi ya da samsung tercih edebilirsinSonbaharın başında almayı düşünüyorum eğer parayı ayarlarsam sizce ikinci el hangi modeli almalıyız YD olmamalı teşekkürler
ne bilem usta artık iphone a geçme fikrim var aklında o halde daha dokunmayayım onla öyle bir parayla ne tür bir girişimcilik yapabilirim pekiikinci el telefon kesinlikle almayın o bütçeye xiomi ya da samsung tercih edebilirsin
12 mini olur mu hocam zorlasamXS Max veya temizi bulunabilirse 11. 11 öncelikli olsun.
12 Mini o bütçede bulunmaz. Bulunursa da temiz değildir. Se 3 olabilir fakat tasarım, ekran iyi değil.12 mini olur mu hocam zorlasam
bir SE serisi nasıl
video edit için iphone 11 önerir misin için hocam12 Mini o bütçede bulunmaz. Bulunursa da temiz değildir. Se 3 olabilir fakat tasarım, ekran iyi değil.
Apple'ın güçlü olup gücünü en net gösterdiği kısım o zaten. Renk vs olayı varsa 11 alınmaz IPS ekrandan dolayı. Sadece Edit ise fazlasıyla iş görür.video edit için iphone 11 önerir misin için hocam
artık konu kirliliği olmasın diye yeni konu açmadım,modlar konuyu konu dşına taşırsa makbule geçer,up,beyler sizce ne yapabilirizbeyler biraz anamla konuştum da elektrikli bisiklet de alabilirim ihtiyacım var muhtemelen üniye gidemicem iş bulursam onla gider gelirim
veya altın dolar borsa hariç ne tür bir girişim yapabilirim bu miktarla
ustam eğer bakarsa tel almaktan vazgeçtiğimi görebilirsin,borsa yatırım ve tel hariç başka ne yapabilirim20k altına iphone zor artık olanlarda eski modeller olur androide yönelmende fayda var.