Sıfır olacaksa iPad A16 tek seçenek zaten. Eğitim indirimiyle 14K idi fiyatı en son, işinizi görür diye düşünüyorum.Ablama alicaz universite de 3. sinifa gecicek artik butce esneyebilir sikinti yok Ipad disi onerilere acik degiliz not tutucak dizi film vs izlicek konforuda iyi olursa iyi olur varmi bu butcede onerebilceginiz ?
en uygunu hangi sitede hocam biraz bakindimda surekli bir tik ucuzu geliyor gibiSıfır olacaksa iPad A16 tek seçenek zaten. Eğitim indirimiyle 14K idi fiyatı en son, işinizi görür diye düşünüyorum.
en uygunu hangi sitede hocam biraz bakindimda surekli bir tik ucuzu geliyor gibi
hocam güvenilir mi? daha önce hiç bu fiyatlara görmedik.![]()
iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A - Apple - PT
Apple markalı iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji güvencesiylewww.pt.com.tr
Vade farksız 6 taksit ile (çoğu yer yapıyor bu arada taksiti)
Sadece axess'te var bu sitede.![]()
iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A - Apple - PT
Apple markalı iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji güvencesiylewww.pt.com.tr
Vade farksız 6 taksit ile (çoğu yer yapıyor bu arada taksiti)
Axess varsa bence daha iyi yetkili satıcı diğer satıcılarda da sorun çıkmazda bilmiyorum yetkili satıcı her zaman bir tık daha iyiSadece axess'te var bu sitede.
PT den bakabilirsiniz eğitim indirimli uyguna satıyorlar. Üniversite öğrencisi ise zaten faydalanır sorun olmaz.en uygunu hangi sitede hocam biraz bakindimda surekli bir tik ucuzu geliyor gibi
hocam benim bildigim egitim jndirimi sadece airlerde oluyor ve ucret degilde yaninda bir urun kulaklik falan veriliyor yanlisim varsa duzeltirmisinizPT den bakabilirsiniz eğitim indirimli uyguna satıyorlar. Üniversite öğrencisi ise zaten faydalanır sorun olmaz
PT den bahsediyorum, kendileri Troy, Gürgençler gibi bir Apple resmi satıcısı ama onlardan farklı olarak kendileri eğitim satıcısı olarak geçiyor, yani öğrenci ve öğretmenlere indirimli ürün satıyorlar. Herhangi bir ürün verilmiyor fiyatta indirim oluyor sadece.hocam benim bildigim egitim jndirimi sadece airlerde oluyor ve ucret degilde yaninda bir urun kulaklik falan veriliyor yanlisim varsa duzeltirmisiniz