15-16k IPad Tablet Önerisi

!Swénch

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
19
Ablama alicaz universite de 3. sinifa gecicek artik butce esneyebilir sikinti yok Ipad disi onerilere acik degiliz not tutucak dizi film vs izlicek konforuda iyi olursa iyi olur varmi bu butcede onerebilceginiz ?

Ablama alicaz universite de 3. sinifa gecicek artik butce esneyebilir sikinti yok Ipad disi onerilere acik degiliz not tutucak dizi film vs izlicek konforuda iyi olursa iyi olur varmi bu butcede onerebilceginiz ?
Sıfır olacaksa iPad A16 tek seçenek zaten. Eğitim indirimiyle 14K idi fiyatı en son, işinizi görür diye düşünüyorum.

Iphone 15'de kullanılan Bionic A16 değil bu dikkat edin. CPU ve GPU'da 1'er çekirdeği eksik. A16 lite.

PT den bakabilirsiniz eğitim indirimli uyguna satıyorlar. Üniversite öğrencisi ise zaten faydalanır sorun olmaz
hocam benim bildigim egitim jndirimi sadece airlerde oluyor ve ucret degilde yaninda bir urun kulaklik falan veriliyor yanlisim varsa duzeltirmisiniz

hocam benim bildigim egitim jndirimi sadece airlerde oluyor ve ucret degilde yaninda bir urun kulaklik falan veriliyor yanlisim varsa duzeltirmisiniz
PT den bahsediyorum, kendileri Troy, Gürgençler gibi bir Apple resmi satıcısı ama onlardan farklı olarak kendileri eğitim satıcısı olarak geçiyor, yani öğrenci ve öğretmenlere indirimli ürün satıyorlar. Herhangi bir ürün verilmiyor fiyatta indirim oluyor sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,292
Üyeler
190,186
Son üye
ses7
Geri