Kutay Esmez
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
15-20 bin TL telefon önerisi
A36 al geç.15-20 bin TL telefon önerisi
A56 da sanırım tek işlemci farkı var değer mi hocam 4kya. Honor 400 güzel evet ama sanırım bazı yapay zeka özellikleri paralı olcak sonradan.S24 FE'ye bütçe çıkmıyorsa,
A56 veya Honor 400'e bakılabilir.
Kasa farkı var arada, A30 serisi plastik A50 serisi S serisi gibi metal kasa ve kamerası S serisine baya yakın sadece A serisi olduğundan telefoto yok. Yine de S24 FE ye fiyatı çok yakın olduğu için mantıklı gelmiyor A56.A56 da sanırım tek işlemci farkı var değer mi hocam 4kya. Honor 400 güzel evet ama sanırım bazı yapay zeka özellikleri paralı olcak sonradan.
Banada öyle geliyor. S24fe varken diğerleri değmez gibi o paraya. Ondan a36 önerdim 15k ya.Kasa farkı var arada, A30 serisi plastik A50 serisi S serisi gibi metal kasa ve kamerası S serisine baya yakın sadece A serisi olduğundan telefoto yok. Yine de S24 FE ye fiyatı çok yakın olduğu için mantıklı gelmiyor A56.
Gerçi çok fark da yok telefoto kamera ve işlemci farkı var A56 ile S24FE arasında, indirimle falan A56 iş görür de 3 bin farkla S24 var sanırım şuan 3 bin için de A56 alınmaz gibi.Banada öyle geliyor. S24fe varken diğerleri değmez gibi o paraya. Ondan a36 önerdim 15k ya.
O da doğru aslında. Biz böyle 3k daha 5k daha diye diye s25 ultraya kadar giderizGerçi çok fark da yok telefoto kamera ve işlemci farkı var A56 ile S24FE arasında, indirimle falan A56 iş görür de 3 bin farkla S24 var sanırım şuan 3 bin için de A56 alınmaz gibi.
A36 çok ısınıyor, satın almadan önce araştırdım herkes çok ısınıyor demişti umursamamıştım. İnstada gezerken bile ısınıyor bunu bilerek alsın.A36 al geç.
Direnç kayıtlı olmaz hocam.yurt dısı poco x6 pro verim kayıtlı sarj aletli
instagram sayfam var fiyat olarak da 13e bırakırım sana
12 RAM 512GB HAFIZA
direnç kayıtlı
instagram sayfam ve bol referans var
Teşekkürler hocam.A36 çok ısınıyor, satın almadan önce araştırdım herkes çok ısınıyor demişti umursamamıştım. İnstada gezerken bile ısınıyor bunu bilerek alsın.
Aradaki farka değecek şekilde daha rahat kullanım sunar.A56 da sanırım tek işlemci farkı var değer mi hocam 4kya. Honor 400 güzel evet ama sanırım bazı yapay zeka özellikleri paralı olcak sonradan.