15-20 bin TL telefon önerisi

S24 FE'ye bütçe çıkmıyorsa,

A56 veya Honor 400'e bakılabilir.

A56 da sanırım tek işlemci farkı var değer mi hocam 4kya. Honor 400 güzel evet ama sanırım bazı yapay zeka özellikleri paralı olcak sonradan.
Kasa farkı var arada, A30 serisi plastik A50 serisi S serisi gibi metal kasa ve kamerası S serisine baya yakın sadece A serisi olduğundan telefoto yok. Yine de S24 FE ye fiyatı çok yakın olduğu için mantıklı gelmiyor A56.

Kasa farkı var arada, A30 serisi plastik A50 serisi S serisi gibi metal kasa ve kamerası S serisine baya yakın sadece A serisi olduğundan telefoto yok. Yine de S24 FE ye fiyatı çok yakın olduğu için mantıklı gelmiyor A56.
Banada öyle geliyor. S24fe varken diğerleri değmez gibi o paraya. Ondan a36 önerdim 15k ya.

Banada öyle geliyor. S24fe varken diğerleri değmez gibi o paraya. Ondan a36 önerdim 15k ya.
Gerçi çok fark da yok telefoto kamera ve işlemci farkı var A56 ile S24FE arasında, indirimle falan A56 iş görür de 3 bin farkla S24 var sanırım şuan 3 bin için de A56 alınmaz gibi.

Gerçi çok fark da yok telefoto kamera ve işlemci farkı var A56 ile S24FE arasında, indirimle falan A56 iş görür de 3 bin farkla S24 var sanırım şuan 3 bin için de A56 alınmaz gibi.
O da doğru aslında. Biz böyle 3k daha 5k daha diye diye s25 ultraya kadar gideriz :) a36 iş görür bence. İşlemci ve kasa için 4k ya gerek yok kılıf takınca anlamı kalmıyor zaten.

Yıllardır huawei/honor kullanıyorum. Şu anda da honor 90 kullanıcısıyım. Bu fiyat bandında bence tasarımından tut yazılımına kadar en beğendiğim f/p cihazlar onlarınki. Samsungların arayüzünü, amiral gemisi olmayan modellerinin zarifliğini hiç sevmiyorum bu yüzden bu fiyat bandında yine telefon alacak olsam yine huawei honor bakardım sanırım. Şu an 200 mü 400 mü ne var galiba en yenisi, tam özelliklerini bilmiyorum takip etmediğime ama bir göz at derim

Poco f6 tavsiyem

A36 çok ısınıyor, satın almadan önce araştırdım herkes çok ısınıyor demişti umursamamıştım. İnstada gezerken bile ısınıyor bunu bilerek alsın.

yurt dısı poco x6 pro verim kayıtlı sarj aletli
instagram sayfam var fiyat olarak da 13e bırakırım sana
12 RAM 512GB HAFIZA
direnç kayıtlı
instagram sayfam ve bol referans var
Direnç kayıtlı olmaz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A36 çok ısınıyor, satın almadan önce araştırdım herkes çok ısınıyor demişti umursamamıştım. İnstada gezerken bile ısınıyor bunu bilerek alsın.
Teşekkürler hocam.

Geri