Bu bütçede seçtiğiniz anakart gayet iyi bir tercih olacaktır ram olarak bu önerdiğime bakabilirsiniz sorun olmadan uyumlu şekilde çalışacaktırMerhaba arkadaşlar, Msi X870E edge ti anakartı hoşuma gitti, ryzen 7 9700x ve 64GB drr5 ile kullanacağım, önerileriniz ne olur?
Amd ile uyumlu en sorunsuz ram hangisi?
Anakart olarak farklı önerin var mı? B850 ler mi iyi bu mu?Bu bütçede seçtiğiniz anakart gayet iyi bir tercih olacaktır ram olarak bu önerdiğime bakabilirsiniz sorun olmadan uyumlu şekilde çalışacaktır
Gayet sağlam bir anakart. Canavar gibiMerhaba arkadaşlar, Msi X870E edge ti anakartı hoşuma gitti, ryzen 7 9700x ve 64GB drr5 ile kullanacağım, önerileriniz ne olur?
Amd ile uyumlu en sorunsuz ram hangisi?
hocam b850 lerde çok iyi ama x870 ler canavar gibi ana kartlar.Anakart olarak farklı önerin var mı? B850 ler mi iyi bu mu?
Hocam valla bilemedim. x870e-e 22 faz vram mevcut baya iyi.X870E-E ikinci eli 17k o mu sence bu mu hocam? Yani aralarında fiyatını fark ettirecek kadar fark var mı
Yani hocam faz ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Önemlidir. Ama msı 17 faz vram de az değil gayet iyidir.Yani hocam oyun ve web tasarımda kullanılacak arada render alınır, 22 faz önemli mi o kadar
Msı x870e edge ti gayet iyidir alabilirsiniz.Ben de onu düşünüyorum arada %30 fiyat farkı var değer mi bilmiyorum, mac den windows a yeni geçtim tam bilmiyorum