X870 tomahawk wifi kullanıyorum muhteşemMerhaba arkadaşlar, Msi X870E edge ti anakartı hoşuma gitti, ryzen 7 9700x ve 64GB drr5 ile kullanacağım, önerileriniz ne olur?
Amd ile uyumlu en sorunsuz ram hangisi?
X870 tomahawk wifi kullanıyorum muhteşemMerhaba arkadaşlar, Msi X870E edge ti anakartı hoşuma gitti, ryzen 7 9700x ve 64GB drr5 ile kullanacağım, önerileriniz ne olur?
Amd ile uyumlu en sorunsuz ram hangisi?
X870E-E ile aralarında 5k değecek fark var mı hocam
X870E kesinlikle daha iyi bir tercih olur normalde asrock önerirdim daha uyguna ama bu fiyata MSI varken başka ürüne pekte yönelesin gelmez illa bir öneri istersen Gigabyte X870E Aorus Pro İCE bakabilirsin ama fiyat olarak bir tık daha yukarıda.Kişisel tercihime gelecek olursak bende yıl sonuna doğru sistemi yükseltecem işlemci olarak 9700X ile B850 kombinlemeyi düşünüyorum sonuçta ileride 9950X gibi bir upgrade olmayacaksa bu işlemciye B850 anakartlar ile gayet performanslı kullanabilirim bu bütçede X870 Pro RS veya B850 Steel Legend bakabilirsin veya marka bir şey istersen Asus ROG B850-A veya Gigabyte Aorus B850 Elite bakabilirsin.Anakart olarak farklı önerin var mı? B850 ler mi iyi bu mu?
Aradaki fiyat farkına değer miAsus ROG Strix X870E-E Gaming WiFi - MSI MPG X870E Edge Ti WiFi Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus ROG Strix X870E-E Gaming WiFi - MSI MPG X870E Edge Ti WiFi özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Ben msi tercih ederdim.Aradaki fiyat farkına değer mi
Hocam sen asus seviyorsun galiba.Peki 18k civarına x870e-e olsaydı
Tamam faz önemli de 17 faz gayet iyi yani hocam dert etmeyin msi alın geçinYok hocam faz sayısı aklımı karıştıedı ondan![]()
17 olsa olurPeki 18k civarına x870e-e olsaydı
Bütçe varsa kesinlikle değer, yapısal olarak sağlam bir anakarttır. Bellek olarak:X870E-E ile aralarında 5k değecek fark var mı hocam