işlemcimi yoksa kamera ağırlıklımı istiyorsun15-20kya telefon önerisi yapar mısınız?
Kamera ağırlıklı daha iyi olur çok oyun oynamıyorum. Arada pesişlemcimi yoksa kamera ağırlıklımı istiyorsun
Yardımcı kameralar ve işlemcide biraz fark var. Ana kamerada fark yok.Gt2 pro ile aralarinda ekstrem fark var mı gt 2 nin?
Hocam s22 batarya kötü ve çok ısınıyor öğrenci isen bir samsung shopa bak veya öğretmen isen %18 indirim yapıyor s21 fe de güzel telefon bakabilirsinS22 ile gt2 pro arasında kaldım. S22 tercih edecek gibiyim sanırım.
Bir anda varı yoğu bırakıp s23 ultra alicam az kaldı. Al sat yatmıştım keşke kullansaydim.Hocam s22 batarya kötü ve çok ısınıyor öğrenci isen bir samsung shopa bak veya öğretmen isen %18 indirim yapıyor s21 fe de güzel telefon bakabilirsin
değer amaBir anda varı yoğu bırakıp s23 ultra alicam az kaldı.
Bir böbrek bendenBir anda varı yoğu bırakıp s23 ultra alicam az kaldı. Al sat yatmıştım keşke kullansaydim.
S23 fe pişmanlıktır...hocam samsung store eğitim indirimleri var o şekilde s23fe 20k ya yakın bir fiyata geliyor s22 ile 2 sinden birini tercih ederdim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle