Neler Yeni

15 bin tl bütce ile max işlemcili bilgisayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
15 bin tl bütcem var pek fazla agır oyunlar oynamıyorum bilgisayar hız acısından beni tatmin edecek düzeyde olmasını istiyorum işlemci benim için öncelikli ekran kartını idareten sisteme uyacak bir şey olursa sevinirim ileride ekran kartını değiştirme durumum var teşekkürler <3

beks2ci

80+
15 bin TL bütcem var pek fazla agır oyunlar oynamıyorum bilgisayar hız acısından beni tatmin edecek düzeyde olmasını istiyorum işlemci benim için öncelikli ekran kartını idareten sisteme uyacak bir şey olursa sevinirim ileride ekran kartını değiştirme durumum
15 bin TL bütcem var pek fazla agır oyunlar oynamıyorum bilgisayar hız acısından beni tatmin edecek düzeyde olmasını istiyorum işlemci benim için öncelikli ekran kartını idareten sisteme uyacak bir şey olursa sevinirim ileride ekran kartını değiştirme durumum var teşekkürler <3

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Anca ikinci el bakılır hocam, 15 bin liraya düzgün işlemcili sıfır laptop zor bu ekonomide. Bence temiz bulursan ikinci el seçeneklerini bir değerlendir.

Edit: Pardon ben laptop sandım sizin masaüstü herhalde

halitxct

80+ Silver
15 bin TL bütcem var pek fazla agır oyunlar oynamıyorum bilgisayar hız acısından beni tatmin edecek düzeyde olmasını istiyorum işlemci benim için öncelikli ekran kartını idareten sisteme uyacak bir şey olursa sevinirim ileride ekran kartını değiştirme durumum var teşekkürler <3
Ryzen 7 5700x GTX 1650li sistem toplayabilirsin

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Samet Yılmaz
işlemcilerin dahili gpu su oluyor ekran kartı olarak 13600k işlemcinin içerisinde dahili uhd770 var mesela, hiç ekran kartı almadan da basit oyunları oynatır ama güncel sağlam bir oyunu oynatmaz, amd tarafında (5600g gibi vega gpu ) dahili grafik daha güçlü 2kat performansı ama işlemci gücü intel kadar iyi değil diye düşünüyorum
13600k ddr5 toplamaya çalıştım ama elde ettiğiniz performansa göre gereksiz pahalı bişey ortaya çıkıyor önermek istemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,884
Üyeler
161,355
Son üye
xKtalTRxxx
Top Bottom