15 bin civarinda apu sistemler var diye biliyorum valo cs oynatir mi emin degilim veya parca parca toplanabilirArkadaş 15K TL'ye kadar sorun çıkartmayacak valo cs odaklı çok ağır kullanmayacak bir PC arıyor 15Kya şu an piyasada neler alınabilir?
sıfır olarak bu bütçelerde şöyle bir sistem var ama oyun performansını bilemem. arkadaşlar fikirlerini belirtebilirlerse size yardımcı olabilirler diye düşünüyorum...Arkadaş 15K TL'ye kadar sorun çıkartmayacak valo cs odaklı çok ağır kullanmayacak bir PC arıyor 15Kya şu an piyasada neler alınabilir?
apu sistemlerin grafik kartı kötü oynatmaz rx550 taksa daha iyi öyle diyim hocam 15k ya hazır sistem hayal oldu 2. ele yönelmekten başka çare yok.15 bin civarinda apu sistemler var diye biliyorum valo cs oynatir mi emin degilim veya parca parca toplanabilir
Max 15K ve sıfır diyosan apu al , Valo cs zaten sorun yaratmaz çoğu aa kalite oyunlarda 1080 60 fps veriyor.
![]()
Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
2.elde ne vardır hocam yardımcı olabilir misiniz? sıfır işi biraz zor anlaşılanapu sistemlerin grafik kartı kötü oynatmaz rx550 taksa daha iyi öyle diyim hocam 15k ya hazır sistem hayal oldu 2. ele yönelmekten başka çare yok.
rx6600 ekran kartı ve 5600 işlemci li bir sistem toplanabilri hocam 2. elde2.elde ne vardır hocam yardımcı olabilir misiniz? sıfır işi biraz zor anlaşılan