15 bin TL'ye Telefon önerisi

theAhm3t

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,301
Öncelikle herkese iyi günler dilerim şuan elimde general mobile 8 var yaklaşık 4 ,5 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 15 bin bütçem var ne önerirsiniz
iphone hariç önerirseniz sevinirim

Samsung s22.

s22 veya s21+

Öncelikle herkese iyi günler dilerim şuan elimde general mobile 8 var yaklaşık 4 ,5 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 15 bin bütçem var ne önerirsiniz
Neden iPhone hariç hocam merak ettim?

Bu bütçede iPhone da gayet alınabilir.
Android tarafında S22 öneririm.
İPhone düşünürseniz

Son düzenleme:
hocam Android fanatikçisi değilseniz ( ki son yazdığınız yazıya göre öyle gibi) iPhone alın. Yıllarca Android kullandım. 2019'da iPhone'a geçtim. HDD'den NVMe M.2 SSD'e geçmek gibi bir şeydi.

Bu bütçelerde iPhone öneriyorum. Eğer sadece Android seviyorsanız S22 alabilirsiniz. Gayet hızlı ve kaliteli bir cihaz.
Ben Android'i ve büyük ekranı sevdiğim için S21 Plus'ı tercih ederdim.

iPhonelar her zaman için daha uzun ömürlü oluyor, hatta direkt apple ürünlerin geneli rakip firmalara göre daha uzun ömürlü oluyor evde ne kadar apple eşya varsa diğerlerinden daha uzun ömürlü oldu gerek bilgisayar gerek telefon, şahsen ben iphone almanızı öneririm

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Plus alabilirsin.

iPhone alma da reis ne alırsan al neden dersen ben 13 256gb 15800 e almıştım 2.5 ay olucak aşağı yukarı gerçekten 15800 verdiğime pişman oldum bir telefona bu kadar para verilmez bunu anladım sende 15k verme bence bak Gm 8 4.5 yıldır kullanıyorsun demek ki para marka her şey değil güzel uygun fiyatlı bir cihaz al paranın yarısı cepte kalsın ben böyle düşünüyorum

Bu bütçede iPhone'dan başkasına para vermek bence mantıklı değil. Android istiyorsanız S20 FE (SD865), S21 FE 5G gibi modeller var 7-8k civarına. 15k'ya çıkıp 2-3 yıla güncellemesi kesilecek olan Android alınmaz. iPhone 12 64GB alın.

Yüksek bütçelerde tercihim iPhone satın almak olurdu. Gerek iOS, gerek uzun yıllar süren güncelleme desteği gerekse de genel olarak işlemci ve malzeme kalitesi gibi konular iPhone’u öne çıkıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,720
Üyeler
189,317
Son üye
wilym@n
Geri