Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 15₺ —-Bluetooth Mikrofonlu Işıklı Kedili Kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Tugra
Aranızda kulaklığı kargoya verilen varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Tugra
Aranızda kulaklığı kargoya verilen varmı? bugün artık verilmesi lazım , bence siparişler askıya alındı sizce?

mustafa08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mustafa
20, 30 alanlar mı dersin, iptal edicem diyip etmeyenler mi, bunlar gibiler yüzünden ülke bu halde işte. Daha söylenecek çok şey var ama bu zihniyete ne anlatabilirsin ki

trouya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can Gümüş
Ne anlatıyon dayı sen alsaydın her şey güllük gülistanlık mı olacaktı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
hakkım haram olsun onlara
Knk her şeyi geçtim de senin hakkın niye haram oluyor. Olursa satıcının hakkı haram olur. Zaten olmayan bir şeyi alarak hakkın olmayan şeyi almış oluyorsun haram olsun nedir.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Alana neden aldın ya da neden fazla aldın diyemeyiz satıcı sınır koymadıysa istediği kadar alabilir . Ama çalışanın hatasından kaynaklanan bir durum varsa da etik olan onları zor durumda bırakmadan iptal etmek olur. Herkes hata yapar hepimizin başına gelebilir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
Knk her şeyi geçtim de senin hakkın niye haram oluyor. Olursa satıcının hakkı haram olur. Zaten olmayan bir şeyi alarak hakkın olmayan şeyi almış oluyorsun haram olsun nedir.
şu açıdan bak. benim kulaklığa ihtiyacım yok. en kralları var. konu başlıklarıma bak görürsün. ben hakkımı onları aldığı için değil. zihniyeti fırsatçılığı vb. karakterine. ben bundan 2 3 tane alıp dağıtacaktım. bende focalde var audeze de. sennheiserde sony de. allaha şükür ihtiyacım yok. ama çoluk çocuk sevindircektim. bide şöyle düşün. şu açıdan bak. bi market 100 birimlik temel ihtiyaç malzemesini 2 3 birime satıyor. misal et. ben gidip hepsini alsam. kar ekleyip satsam. bana ne dersin. arkamdan söversin demi. bu açıdan düşün. 15 liralık kulaklık olarak düşünme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
Alana neden aldın ya da neden fazla aldın diyemeyiz satıcı sınır koymadıysa istediği kadar alabilir . Ama çalışanın hatasından kaynaklanan bir durum varsa da etik olan onları zor durumda bırakmadan iptal etmek olur. Herkes hata yapar hepimizin başına gelebilir .
benim şikayetçi olduğum konu bu. ülkece zihniyetimiz bozuk. herkes para derdinde. herkes birini öpme derdinde. kimse kusura bakmasın. tatilciler neden yunan adalarına gidiyo. adam 3 avroya taze balık, salata ,içecek veriyor. bizimkilerde 1000 liraya lahmacun yapıyor. kimse kusura bakmasın. bu kafadaki kimseye hakkımı helal etmem. bak kar güdersin 1e alıp 2e 3e satarsın. ama 1e 10 nedir. 1e alıp 2 3e satarsın çünkü, dükkan gideri işçi gideri vb giderleride var ama 1e 10 ayıptır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan neden 30 tane alırsınız ki?...
ar namus olmayınca. aç gözlü kopek olunca neden almayasın. yarası olan gocunur. kimse kusura bakmasın

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Berk
çok yararlı bir konu ben aldım kargo şimdi geldi lakin amazon kapıda kargo ücreti istedi kulaklıklar 15tk olunca 28.99tl kargo parasını ödedim toplam 43.99 a geldi. çok önemli değil çokta güzelmiş kulaklıklar 15tl bu zamanda dondurma bulamıyorsun harika bir teknoloji iyi ki bu forum var çok yararlı konular açılıyor tekrar teşekkürler takip ediyorum bu sıcak fırsatları paylaşan insanları çok faydalı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,142
Üyeler
163,611
Son üye
taraftar-tv
Top Bottom