A_TURAN_A
80+ Bronze
Foruma yaş sınırı getirilmesi için bir neden dahaYahu kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da öldüğüne neden inanmıyorsunu
Foruma yaş sınırı getirilmesi için bir neden dahaYahu kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da öldüğüne neden inanmıyorsunu
Evet yaş doğrulaması getirilmeli böyle çop, bomboş, bir sonuca bağlanmayacak konular açılmasın. Darılacak veya üzülecek bir şey yok 7 sayfa yorum yazılmış bende üzerinden tiye aldım. Hala daha ürünü gönderilen var mı diye soran arkadaşlar var. Ben daha ne diyeyim.Foruma yaş sınırı getirilmesi için bir neden daha
iyilik meleği seni QKCJAKCKALCKAKDKQ10-20 tane alanlar ne aç gözlü insanlarsınız be kardeşim.İhtiyacı olanlar sayenizde alamıyorlar.Neyseki iptal etmişler,sevindim.
kravat takan hırsızlara anlatman lazım bunu halka değilÇok mutluyum evet turk halki çok fırsatçı....
O kısmına bir şey diyemem alsaydın sevindirmiş olurdun fakat yine satıcı istemediği fiyattan satıp zarar edecekti. Yine de haklısın fazlasıyla fırsatçılık mı evet. Yine de sen de aynı miktar aldıktan sonra kimin ne yaptığı çok bir ahlak meselesi değil.şu açıdan bak. benim kulaklığa ihtiyacım yok. en kralları var. konu başlıklarıma bak görürsün. ben hakkımı onları aldığı için değil. zihniyeti fırsatçılığı vb. karakterine. ben bundan 2 3 tane alıp dağıtacaktım. bende focalde var audeze de. sennheiserde sony de. allaha şükür ihtiyacım yok. ama çoluk çocuk sevindircektim. bide şöyle düşün. şu açıdan bak. bi market 100 birimlik temel ihtiyaç malzemesini 2 3 birime satıyor. misal et. ben gidip hepsini alsam. kar ekleyip satsam. bana ne dersin. arkamdan söversin demi. bu açıdan düşün. 15 liralık kulaklık olarak düşünme.
Evet, ülkemizde ürünlerin pahalı olma nedeni resmi satıcı olmaması. Çok haklısınız.kravat takan hırsızlara anlatman lazım bunu halka değil
ben 20 30 tane alacak kadar düşmedim. 3 5 tane alırdım.O kısmına bir şey diyemem alsaydın sevindirmiş olurdun fakat yine satıcı istemediği fiyattan satıp zarar edecekti. Yine de haklısın fazlasıyla fırsatçılık mı evet. Yine de sen de aynı miktar aldıktan sonra kimin ne yaptığı çok bir ahlak meselesi değil.
O zaman eleştirdiğiniz adamdan bir farkınız olmuyor ki , ister 5 tane alın ister 20 tane alın bir fark yok sonuç satıcının fiyatlandırma hatasından faydalanmaya çalışmış oluyorsunuz. İster dağıtın ister kendiniz kullanın , satıcının yanlış fiyatlandırma koyduğunu bile bile almış olurdunuz ve bu da fırsatçılık olmuş olurdu. Belki 20 tane alan da çevresine dağıtacak kimin ne yapacağını bilemeyiz ki .Sizi eleştirmiyorum istediğiniz kadar alırsınız tabi ama söylediğiniz olaya ters oluyor o yüzden diyorum.ben 20 30 tane alacak kadar düşmedim. 3 5 tane alırdım.
bence yanlış fiyat değil.O zaman eleştirdiğiniz adamdan bir farkınız olmuyor ki , ister 5 tane alın ister 20 tane alın bir fark yok sonuç satıcının fiyatlandırma hatasından faydalanmaya çalışmış oluyorsunuz. İster dağıtın ister kendiniz kullanın , satıcının yanlış fiyatlandırma koyduğunu bile bile almış olurdunuz ve bu da fırsatçılık olmuş olurdu. Belki 20 tane alan da çevresine dağıtacak kimin ne yapacağını bilemeyiz ki .Sizi eleştirmiyorum istediğiniz kadar alırsınız tabi ama söylediğiniz olaya ters oluyor o yüzden diyorum.
15 liraya kulaklık mı olur, trendyol da 300 liraya satıyor. Satıcı alan kişileri de arayıp yanlış fiyattan koymuşuz iptal edersek de amazondan ceza yeriz lütfen iptal edin demesine rağmen hala yanlış fiyat olmadığını düşünmeniz garip. Eleştirdiğiniz kişiden farkınız yok bence.bence yanlış fiyat değil.
farkım var. ben 15e alıp 300e satan değilim.15 liraya kulaklık mı olur, trendyol da 300 liraya satıyor. Satıcı alan kişileri de arayıp yanlış fiyattan koymuşuz iptal edersek de amazondan ceza yeriz lütfen iptal edin demesine rağmen hala yanlış fiyat olmadığını düşünmeniz garip. Eleştirdiğiniz kişiden farkınız yok bence.
tamam hocam siz farklısınızfarkım var. ben 15e alıp 300e satan değilim.