Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 15₺ —-Bluetooth Mikrofonlu Işıklı Kedili Kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Halit Ak
tüm yorumları okudum, böyle komik postları çok seviyorum, eğlendim

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,448
İsim
Ekonomi Çok iyi
IMG_6936.jpeg

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Berk
Foruma yaş sınırı getirilmesi için bir neden daha
Evet yaş doğrulaması getirilmeli böyle çop, bomboş, bir sonuca bağlanmayacak konular açılmasın. Darılacak veya üzülecek bir şey yok 7 sayfa yorum yazılmış bende üzerinden tiye aldım. Hala daha ürünü gönderilen var mı diye soran arkadaşlar var. Ben daha ne diyeyim.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
şu açıdan bak. benim kulaklığa ihtiyacım yok. en kralları var. konu başlıklarıma bak görürsün. ben hakkımı onları aldığı için değil. zihniyeti fırsatçılığı vb. karakterine. ben bundan 2 3 tane alıp dağıtacaktım. bende focalde var audeze de. sennheiserde sony de. allaha şükür ihtiyacım yok. ama çoluk çocuk sevindircektim. bide şöyle düşün. şu açıdan bak. bi market 100 birimlik temel ihtiyaç malzemesini 2 3 birime satıyor. misal et. ben gidip hepsini alsam. kar ekleyip satsam. bana ne dersin. arkamdan söversin demi. bu açıdan düşün. 15 liralık kulaklık olarak düşünme.
O kısmına bir şey diyemem alsaydın sevindirmiş olurdun fakat yine satıcı istemediği fiyattan satıp zarar edecekti. Yine de haklısın fazlasıyla fırsatçılık mı evet. Yine de sen de aynı miktar aldıktan sonra kimin ne yaptığı çok bir ahlak meselesi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
O kısmına bir şey diyemem alsaydın sevindirmiş olurdun fakat yine satıcı istemediği fiyattan satıp zarar edecekti. Yine de haklısın fazlasıyla fırsatçılık mı evet. Yine de sen de aynı miktar aldıktan sonra kimin ne yaptığı çok bir ahlak meselesi değil.
ben 20 30 tane alacak kadar düşmedim. 3 5 tane alırdım.

A_TURAN_A

80+ Bronze
ben 20 30 tane alacak kadar düşmedim. 3 5 tane alırdım.
O zaman eleştirdiğiniz adamdan bir farkınız olmuyor ki , ister 5 tane alın ister 20 tane alın bir fark yok sonuç satıcının fiyatlandırma hatasından faydalanmaya çalışmış oluyorsunuz. İster dağıtın ister kendiniz kullanın , satıcının yanlış fiyatlandırma koyduğunu bile bile almış olurdunuz ve bu da fırsatçılık olmuş olurdu. Belki 20 tane alan da çevresine dağıtacak kimin ne yapacağını bilemeyiz ki .Sizi eleştirmiyorum istediğiniz kadar alırsınız tabi ama söylediğiniz olaya ters oluyor o yüzden diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
O zaman eleştirdiğiniz adamdan bir farkınız olmuyor ki , ister 5 tane alın ister 20 tane alın bir fark yok sonuç satıcının fiyatlandırma hatasından faydalanmaya çalışmış oluyorsunuz. İster dağıtın ister kendiniz kullanın , satıcının yanlış fiyatlandırma koyduğunu bile bile almış olurdunuz ve bu da fırsatçılık olmuş olurdu. Belki 20 tane alan da çevresine dağıtacak kimin ne yapacağını bilemeyiz ki .Sizi eleştirmiyorum istediğiniz kadar alırsınız tabi ama söylediğiniz olaya ters oluyor o yüzden diyorum.
bence yanlış fiyat değil.

A_TURAN_A

80+ Bronze
bence yanlış fiyat değil.
15 liraya kulaklık mı olur, trendyol da 300 liraya satıyor. Satıcı alan kişileri de arayıp yanlış fiyattan koymuşuz iptal edersek de amazondan ceza yeriz lütfen iptal edin demesine rağmen hala yanlış fiyat olmadığını düşünmeniz garip. Eleştirdiğiniz kişiden farkınız yok bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
15 liraya kulaklık mı olur, trendyol da 300 liraya satıyor. Satıcı alan kişileri de arayıp yanlış fiyattan koymuşuz iptal edersek de amazondan ceza yeriz lütfen iptal edin demesine rağmen hala yanlış fiyat olmadığını düşünmeniz garip. Eleştirdiğiniz kişiden farkınız yok bence.
farkım var. ben 15e alıp 300e satan değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,135
Üyeler
163,611
Son üye
taraftar-tv
Top Bottom