SubwofeN
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
bütcen varsa değiştirsen iyi olurBunda 5600 yapmak mantıklı mı? Yoksa yeterli mi 5500.
bütcen varsa değiştirsen iyi olurBunda 5600 yapmak mantıklı mı? Yoksa yeterli mi 5500.
Reis bunu aldım sürat kargo kayroda kaybetti bugün tazmin dilekçesi verdik umarım kısa sürede sonuçlanırBunu alıyorsun ikinci el de monitör düşüyorsun tamam
![]()
BONUM /RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 16 GB 3600 MHZ DDR4 / 512 M2 NVME SSD / GAMING BİLGİSAYAR
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bencede ama böyle artıkpahalı bence
Çok fark eder mi oyunlarda ve yazılım için kullanirken?bütcen varsa değiştirsen iyi olur
Nasıl ya çok geçmiş olsun talihsizlikReis bunu aldım sürat kargo kayroda kaybetti bugün tazmin dilekçesi verdik umarım kısa sürede sonuçlanır
biraz fark ediyor karşılaştırma videoları var izleyebilirsinÇok fark eder mi oyunlarda ve yazılım için kullanirken?
HAQQUS 3in 1 alması daha uygun olurdu sankiBunu alıyorsun ikinci el de monitör düşüyorsun tamam
![]()
BONUM /RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 16 GB 3600 MHZ DDR4 / 512 M2 NVME SSD / GAMING BİLGİSAYAR
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
O sistemde rtx 3060 yok. K yüzden sıcak değilim. Nvidia istiyorum ekran kartınıHAQQUS 3in 1 alması daha uygun olurdu sanki