KulaküstüKulakiçi kulaküstü?
Aslında sony wh1000xm5 almak istiyordum sony garanti konusunda biraz sıkıntılıymış sanırımKulakiçi kulaküstü?
oyun oynamayacaksan sennheiser momentum 4 wireless bakabilirsin. müthiş bir marka.15 k bütçem var genelde rap dinliyorum beni garanti konusunda pişman etmeyen ve garanti bitincede ücretli servis veren bi marka model önerir misiniz? , teşekkür ederim
Evet onu alıcaktım fakat 2 yık garantinin ardından paralı teknik servisleri bile yok elinde kalıyor yani kulaklıkoyun oynamayacaksan sennheiser momentum 4 wireless bakabilirsin. müthiş bir marka.
teknik servise çok ihtiyaç olur mu o marka baya sağlam kaliteli ürünler yapıyo. AirPods max da alabilirsin biraz eski kaldı ama hala iyi.Evet onu alıcaktım fakat 2 yık garantinin ardından paralı teknik servisleri bile yok elinde kalıyor yani kulaklık
Beats studio pro alınır mı peki ?teknik servise çok ihtiyaç olur mu o marka baya sağlam kaliteli ürünler yapıyo. AirPods max da alabilirsin biraz eski kaldı ama hala iyi.
ikiside sağlam kulaklıkKulaküstü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında sony wh1000xm5 almak istiyordum sony garanti konusunda biraz sıkıntılıymış sanırım
ben studio 3 kullanmıştım baya güzeldi bide onun yastıkları geniş sıkma yapmıyor çok ergonomik.Beats studio pro alınır mı peki ?
Peki çok teşekkür ederimben studio 3 kullanmıştım baya güzeldi bide onun yastıkları geniş sıkma yapmıyor çok ergonomik.
2 yıl sonrasını düşüncüncem diye kaliteden ödün vermek saçma benceEvet onu alıcaktım fakat 2 yık garantinin ardından paralı teknik servisleri bile yok elinde kalıyor yani kulaklık
Teşekkür ederim araştırıcam ikisinideikiside sağlam kulaklık