Nihilist1Genç
80+
ben kendim razer viper 8 khz kullanıyorum palm tutuş için aşırı uygun bir fare ama 8000 hz özellğini aktif ettiğimde işlemci ryzen 5 5600x olmasına rağmen bendede bazı droplar,fps düşüşleri yaşatıyor bu yüzden 2000 ile 4000 bin hz arası gidip geliyorum 125 hz den geçiş yaptım bana aşırı akıcı geldi benim önerim viper 8 khz kanka.arkadaşlar artık noktayı koyalım cok uzadı 2 günlük araştırma sonucu bu verilere ulaştım hepsinin adını yazıcağım ayrı yetten fotoğraftada var 15 tanesinin görseli gelelim konuya eski mouse rival 3 idi ve 120 mm bir uzunluk söz konusu bu bana 3-4mm kısa geldi bu baktığım mouselar 125mm 128mm tam aradığım uzunlukta, genişlik kısaydı rival 3 de, bunların genişliğine pek bakamadim ama iyidir umarım son olarak espor cu mouse olması lazım hafif ve sensör de donma olmaması lazım 300 dpi gibi düşük bir ayarda oynuyorum aralarından en iyilerini de seçebilirsiniz yada şunu cıkar bu ondan iyi zaten diyerek tercih sayımı azaltada bilirsiniz.
Mouse ların adları sırası ile;
*steelseries aerox 3 2020 versiyon
*ninjutso sora
*logitech G pro X
*Corsair katar pro
*ninjutso katana
*steelseries sensei ten
*delux m800db
*razer deathadder v2 pro
*razer viper ultimate
*endgame xm1r
*logitech g pro hero
*razer viper 8 khz
*zowie ec2-c
*pulsefire haste
*glorious model D
dedigim gibi arkadaşlar biraz fazla, bana, şuna o kadar verecegine bu onla aynı veya şu ondan iyi onu cıkar gibi şeyler diyebilirsiniz daya iyi olur , yardımınız için teşekkür ederim şimdiden.