Neler Yeni

Yardım 15 mouse arasından hangisi iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Geçer
Viper V2 Pro sanırım mediamarktta var hocam. Oradan deneme ihtimaliniz olabilir. Bu arada listede gerçekten gereksiz bir sürü mouse var bence. Kablolu olanları direkt eleyebilirdiniz baştan. Daha sonra Sabre gibi daha düşük bütçe/orta bütçe mouselarınıda eleyebilirdiniz.

Bu arada, V2 PRO 4K Polling Rate'e sahipmiş. Bu da listedeki hepsinden öne geçiriyor onu polling rate olarak. Ama tabi 1000 Hz üstü polling rate'in önemini fark etmek zor. Ama yine de fark edilmeyecek kadar etki yapsa da yine bir etki yapıyor yani :D
Hocam 1200 e mouse önerir misiniz?

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
g pro x bence

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Lamzu atlantis, Viper V2 Pro veya Ninjutsu Sora/Katana tavsiye ederim. Zenginsen G Pro X'te olur. Ama Viper V2 Pro mesela garip bir şekile sahip. Onları elinde denemen lazım. Yoksa iadeyle falan uğraşırsın hoşuna gitmezse. Hepsini elinde deneyip ona göre seçmen çok daha mantıklı olur mouse için.
G Pro X çok eskidi ve rakiplerine göre fiyatıda çok yüksek. Fiyatı yüksek olmasıyla beraber performansı da düşük kalıyor. En iyi mouse şuan kağıt üzerinde sırasıyla Ninjutsu Sora>Lamzu Atlantis>Viper V2 Pro.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam 1200 e mouse önerir misiniz?
Glorious Model D veya Xtrfy M42/M4 alınabilir bence. Çok piyasaya bakmadım ama daha ucuza daha iyi alternatifler olabilir araştırmak lazım. Kablosuz çok alternatif göremedim ama biraz üstüne koyup Model O wireless bakılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Geçer
Glorious Model D veya Xtrfy M42/M4 alınabilir bence. Çok piyasaya bakmadım ama daha ucuza daha iyi alternatifler olabilir araştırmak lazım. Kablosuz çok alternatif göremedim ama biraz üstüne koyup Model O wireless bakılabilir.
Teşekkürler

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
G Pro X şuan sadece popüleritesinden ve shapeinden dolayı önerildiğini düşünüyorum ben. Eğer eline mouseler uymuyorsa G Pro X herkesin eline uyucak ve herkesin tutuş şekline uygun bir mouse shapeine sahip. Olmadı ona bakarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Geçer
G Pro X şuan sadece popüleritesinden ve shapeinden dolayı önerildiğini düşünüyorum ben. Eğer eline mouseler uymuyorsa G Pro X herkesin eline uyucak ve herkesin tutuş şekline uygun bir mouse shapeine sahip. Olmadı ona bakarsın.
Hocam sizin farklı bir öneriniz var mıdır 1200 tl bütçe de fps oyunları için kablolu kablosuz farketmez en iyi performansı vericek mouse önerisi

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berke
arkadaşlar artık noktayı koyalım cok uzadı 2 günlük araştırma sonucu bu verilere ulaştım hepsinin adını yazıcağım ayrı yetten fotoğraftada var 15 tanesinin görseli gelelim konuya eski mouse rival 3 idi ve 120 mm bir uzunluk söz konusu bu bana 3-4mm kısa geldi bu baktığım mouselar 125mm 128mm tam aradığım uzunlukta, genişlik kısaydı rival 3 de, bunların genişliğine pek bakamadim ama iyidir umarım son olarak espor cu mouse olması lazım hafif ve sensör de donma olmaması lazım 300 dpi gibi düşük bir ayarda oynuyorum aralarından en iyilerini de seçebilirsiniz yada şunu cıkar bu ondan iyi zaten diyerek tercih sayımı azaltada bilirsiniz.
Mouse ların adları sırası ile;
*steelseries aerox 3 2020 versiyon
*ninjutso sora
*logitech G pro X
*Corsair katar pro
*ninjutso katana
*steelseries sensei ten
*delux m800db
*razer deathadder v2 pro
*razer viper ultimate
*endgame xm1r
*logitech g pro hero
*razer viper 8 khz
*zowie ec2-c
*pulsefire haste
*glorious model D
dedigim gibi arkadaşlar biraz fazla, bana, şuna o kadar verecegine bu onla aynı veya şu ondan iyi onu cıkar gibi şeyler diyebilirsiniz daya iyi olur , yardımınız için teşekkür ederim şimdiden.
ben sana diyim kesinlikle Glorious Model D hem butterfly hem Jitter Click Hem Drag Clik yapılır Razer mouselerde Drag click yok Glorious model D Al git

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
G Pro X çok eskidi ve rakiplerine göre fiyatıda çok yüksek. Fiyatı yüksek olmasıyla beraber performansı da düşük kalıyor. En iyi mouse şuan kağıt üzerinde sırasıyla Ninjutsu Sora>Lamzu Atlantis>Viper V2 Pro.
Ninjutsu Sorada hangi switchler var? Bulduğum tek veri huano pink dot oldukları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben sana diyim kesinlikle Glorious Model D hem butterfly hem Jitter Click Hem Drag Clik yapılır Razer mouselerde Drag click yok Glorious model D Al git
FPS oyunları oynayan adam niye drag click yapsın?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Black shell mi blue shell mi onu arıyorum.
Swarcow videoda şöyle söylüyor "Switch olarak Huano Pink Dot kullanılmış, çok güzel bir hissiyatı var, bu switchler Katanada kullanılan Huano Black Shell Pink Dot dediğimiz switchlerle aynılar."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,091
Üyeler
164,610
Son üye
zip1337
Top Bottom