Neler Yeni

15 Pro Max Kurulumda Takılı Kaldı

DrYeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Eren Başpınar
Yeni iPhone 15 Pro Max satın aldım kurulum yaparken güncelleme yaptırdı güncelleme sonrası Merhaba selamlama ekranında cihaz takılı kaldı ne yüz tanımaya tepki veriyor ne cihazı kapatabiliyorum kurtarma moduna geçeyim dedim bilgisayara bağlanmıyor sadece şarj ediyor telefon kapansın diye şarjın bitmesini bekledim. Garantiye göndermek mi gerekir yoksa basit bir çözüm önerisi olan var mı daha önce yaşayan oldu mu böyle sorun ?

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yasar Dalgan
Yeni iPhone 15 Pro Max satın aldım kurulum yaparken güncelleme yaptırdı güncelleme sonrası Merhaba selamlama ekranında cihaz takılı kaldı ne yüz tanımaya tepki veriyor ne cihazı kapatabiliyorum kurtarma moduna geçeyim dedim bilgisayara bağlanmıyor sadece şarj ediyor telefon kapansın diye şarjın bitmesini bekledim. Garantiye göndermek mi gerekir yoksa basit bir çözüm önerisi olan var mı daha önce yaşayan oldu mu böyle sorun ?
Hangi mağazadan alındı?

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
hard reseti denediniz mi hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,013,780
Üyeler
160,603
Son üye