Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Yurtdışı olduğundan bence değmez yüzdesel olarak çok fark ediyor yurtiçi olsa net 16 pro derdim ama16 Pro alınmalı. Aradaki fark için 10K hiçbir şey.
Yurtdışı olduğundan bence değmez yüzdesel olarak çok fark ediyor yurtiçi olsa net 16 pro derdim ama16 Pro alınmalı. Aradaki fark için 10K hiçbir şey.
hocam yurt dışı telfon işini bende düşünüyorum yut içi 13 üm var kullanmasını nasıl yapıyorsunuz 8 ay sonraaslında oyunu pcden oynuyorum ama belki mobile legends felan girerim arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hatta bazıları daha pahalı
aynen hocam ilerde belki 17 modeline geçebilirimYurtdışı olduğundan bence değmez yüzdesel olarak çok fark ediyor yurtiçi olsa net 16 pro derdim ama
çok detaylı bir yolu var ama anlatamam buradan üşeniyorumhocam yurt dışı telfon işini bende düşünüyorum yut içi 13 üm var kullanmasını nasıl yapıyorsunuz 8 ay sonra
özel gelsenize hocamaynen hocam ilerde belki 17 modeline geçebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok detaylı bir yolu var ama anlatamam buradan üşeniyorum![]()
kral bütçe felan tamamsa 16 pro al keyfine bak.arkadaşlar selam bundan 1 sene önce 15 pro kullanıcısydım ve çok memnundum bilgisayar almak için satmıştım zamanında şimdi tekrar telefon alacağım kağıt üstünde baktığım zaman 15 pro ve 16 pronun arasında çok fark yok ve fiyat olarak yaklaşık 9-10bin fark var sizce değermi bu arada yurtdışı alacağım. telefon önermeyin bu ikisinden birini alacağım.