Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ders, Oyun.
Finalleri Olabildiğince Halledip Bütlere Kalabilecek Dersler Var Onları Halledicem Geriye de Tatil Zamanı Fazla Kalmıyor 20 Gün Felan O Arada da Memlekete Gidip Birazda Oyun Oynarım (Birazdan Kastım Günde 16 Saat Civarı Eski Zamanlardaki Gibi, 3 Aydır Elime Oyun Değmedi ) İşte Sonra Yine Mesai Başlıyor.15 tatil planlarınız neler?
Ben Devil May Cry 5, Bayonetta, Devil May Cry 4 ve COD MW2 oyunlarını bitirmeyi planlıyorum.
Netflix alıp Witcher 2. sezon ve animesine ve Arcane'i izlemeyi düşünüyorum.
Onun dışında Clash Royale que pro ve roket kaçırma videolarına bakıp gülmeyi düşünüyorum.
Pc aa planımız var bu ay işte15 tatil planlarınız neler?
Ben Devil May Cry 5, Bayonetta, Devil May Cry 4 ve COD MW2 oyunlarını bitirmeyi planlıyorum.
Onun dışında Clash Royale que pro ve roket kaçırma videolarına bakıp gülmeyi düşünüyorum.
20 Gün mü? Az mıFinalleri Olabildiğince Halledip Bütlere Kalabilecek Dersler Var Onları Halledicem Geriye de Tatil Zamanı Fazla Kalmıyor 20 Gün Felan O Arada da Memlekete Gidip Birazda Oyun Oynarım (Birazdan Kastım Günde 16 Saat Civarı Eski Zamanlardaki Gibi, 3 Aydır Elime Oyun Değmedi ) İşte Sonra Yine Mesai Başlıyor.
hocam üni kaçtınızMemlekete gidicem. 1 Hafta paso oyun oynayıp gezicem memlekette. Ondan sonra bütlere gelicem Allah kahretmesin. Ondan sonra da Ünide takılmaca.
Niye Değilmi Normalde 15 Gün Kalıyor Ama İlk Hafta Gitmiycem +5 Gün Ordan Ekliyorum.20 Gün mü? Az mı
Alıntıyı görüntüle
Witcherin animesi mi var? Ben tatilde bolca oyun oynayıp anime izlemeyi planlıyorum bitirmeyi istediğim 4-5 oyun var bitiririm heralde15 tatil planlarınız neler?