Neler Yeni

15 Temmuz Darbe Girişiminin Filmini Yapmışlar

Max imre

80+ Bronze
nereye attılar bomba meclise derseniz meclise gerçekten f16 bomba atsaydı o bina yıkılırdı
Kötü hasar aldı o bina. Sadece meclis mi bombalandı sanıyorsun. Ankara'da rastgelede bomba atışı olmuş şehrin bazı yerlerine gelmiş. Şehirde de millet var malum.

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
göksel yurtcan
kötü hasar aldı o bina. Sadece meclis mi bombalandı sanıyorsun. Ankara'da rastgelede bomba atışı olmuş şehrin bazı yerlerine gelmiş. Şehirde de millet var malum.
Size laf anlatılmaz bildiğinizi okuyun

Max imre

80+ Bronze
Son düzenleme:

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
haksız çıkınca gelen pişmanlık HİSSİ
Hay Allahım yaaa , bide kendini beğenmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Askere gittiyseniz bilmeniz lazım birilerinin egosunu tatmin etmek veya birilerinin sözünü dinlemek için gidiyorsun darbe günü çok fazla suçsuz er vardı hepsine hain demek ne kadar doğru bilemiyorum.
kim dedi hepsine hain diye , daha yazdıklarımı anlıyamamışsınız , arkadaşın biri orduyu karalıyorlar dedi bende darbe atanları kast ederek onlar hain dedin emir dinlemek zorunda olan kişilere bir şey dediğimi hatırlamıyorum

birde videoda oğuzhan uğurun yanındaki eski istihbarat daire başkanı ve kendisi aponun ifadesini alan kişi
ee olabilir

Onlara bir şey diyen yok, burada tamamen prim amaçlı yapılmış çok belli.
tmm ozaman sıkıntı yoktir

Türkçe konuşursan güzel olur
hahahahaah :D harikasın

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,256
İsim
Mert Can Ergün
Bir sürü filmi yapılmış.
Örnekler: Kurtlar Vadisi Vatan, Börü(sinema olanı).

Asker kıyafeti giymiş terörist dediler onlara. Darbeye kalkışan askerler değil mi onlar?
hayir ayrıca yorumlara niye gülücük attin

Max imre

80+ Bronze
hayir ayrıca yorumlara niye gülücük attin
Emre zaten uymuşlar. Tankların milleti ezdiğini ve millete ateş açtıklarını çok çabuk unutmuşsun anlaşılan. Erler için genel bir af çıkarırlar diye düşündüm o geceden ertesi gün. Ancak subaylar yargılanır diye.
Erler için genel bir af çıkarırlar diye düşündüm o geceden ertesi gün. Ancak subaylar yargılanır diye.
Senin için iki kez koydum :).

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Umarım Türklük Cevherini Çalmaya Çalışan Çöp Olan Bir filn değilidr gerçekten o gün yaşananları anlatmıştır ama cidden yazık
o günde yaşananlar kurgu, insanları görev var diye çağırıp sonra içeri alanlar baştakilerden farklı olmaması gerek

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Orda 200 insan neden öldü ? Fetöcüleri askeriyeye yerleştiren onlar ne istedilerse verdik diyen akp iktidarı düşmesin diye. Ölen öldüğü ile kaldı. Fetö destekçilerinin hepsi akp adı altında sözde isim değiştirerek ülkeyi sömürmeye devam ediyorlar. Keşke ölmeselerdi. Bir işe yaramadı tam olarak

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Evet bunu gerçekten yapmışlar. Sinema sektörünün geldiği son hal budur. Ne gerek var Allah aşkına. Dünyanın en gereksiz sinema projesidir net.
bence tiyatro salonlarında yapsalardı daha gerçekci olurdu xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,545
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom