Max imre
80+ Bronze
Tamam işte hocam erlere köprüde subaylar tarafından ateş emri verilmişti. Millete ateş etmişlerdi. Darbeye kalkışan askerlerden yani.yok hocam onlar er
Tamam işte hocam erlere köprüde subaylar tarafından ateş emri verilmişti. Millete ateş etmişlerdi. Darbeye kalkışan askerlerden yani.yok hocam onlar er
hocam eğer er subayın dediğini yapmazsa başına gelecekleri biliyormusunuz ve o erler halka çok insaflı davranmış eğer gerçekten emri uygulasalar o köprüden sağ çıkan olmazdıTamam işte hocam erlere köprüde subaylar tarafından ateş emri verilmişti. Millete ateş etmişlerdi. Darbeye kalkışan askerlerden yani.
1-Bunda da tarafçı diyenler artık siyaseti felsefesi yapmış bunda siyas bir şey yok.Evet bunu gerçekten yapmışlar. Sinema sektörünün geldiği son hal budur. Ne gerek var Allah aşkına. Dünyanın en gereksiz sinema projesidir net.
Emre zaten uymuşlar. Tankların milleti ezdiğini ve millete ateş açtıklarını çok çabuk unutmuşsun anlaşılan. Erler için genel bir af çıkarırlar diye düşündüm o geceden ertesi gün. Ancak subaylar yargılanır diye.hocam eğer er subayın dediğini yapmazsa başına gelecekleri biliyormusunuz ve o erler halka çok insaflı davranmış eğer gerçekten emri uygulasalar o köprüden sağ çıkan olmazdı
tank topunu hafife almayım o kalabalığın içine atılsa her top 50kişiyi öldürür hava f16 var her bir bombası 250kg askeri mühimmat bunla oraya atılsa her biri 2k kişiyi öldürürEmre zaten uymuşlar. Tanların milleti ezdiğini ve millete ateş açtıklarını çok çabuk unutmuşsun anlaşılan.
Havadaki kobra helikopterleri ve f16'larda zaten bomba atıyordu o gece. Tanklarda toplarını aktif olarak kullanıyordu. Hafife aldığımı nereden çıkardınız?tank topunu hafife almayım o kalabalığın içine atılsa her top 50kişiyi öldürür hava f16 var her bir bombası 250kg askeri mühimmat bunla oraya atılsa her biri 2k kişiyi öldürür
Aynısını yapıyorum şu an, görüşlerimi söyleyeceğim ergen radikal solcu damgası yiyeceğim.Mesaj yazıp yazıp siliyorum neyse...
Özetliyor.Sanmıyorum tamamen prim amaçlı yapılmış bir film. Amaç oy toplamak.
nereye attılar bomba meclise derseniz meclise gerçekten f16 bomba atsaydı o bina yıkılırdıHavadaki kobra helikopterleri ve f16'larda zaten bomba atıyordu o gece. Hafife aldığımı nereden çıkardınız?
Güzel İzlenirEvet bunu gerçekten yapmışlar. Sinema sektörünün geldiği son hal budur. Ne gerek var Allah aşkına. Dünyanın en gereksiz sinema projesidir net.
kobralarda boşluğa ateş ediyorduHavadaki kobra helikopterleri ve f16'larda zaten bomba atıyordu o gece. Hafife aldığımı nereden çıkardınız?