🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
kaçak olanlar var almanyada
zimbavve de yaptım askerliği soruya bakAskere hiç gittin mi merak ettim?
bunu o hainleri o rütbelere getirmeden önce düşünülecektirevet suçu olmayan insanların suçsuzluğunu ispatlamak mahkemelerin görevi ki sayısız kişiyi biliyorum bu şekilde aklanmış ve işine geri dönmüş, tabi uzun sürdü ve insanlar yıprandı daha hızlı yapılmalıydı , ve hayatı kaybeden 200 den fazla masum insanın da hesabı sorulmalıydı
kanka şimdi izleyip sana bide laf anlatamambu videoda anlatılan kişiler ne
haksız çıkınca gelen pişmanlık HİSSİkanka şimdi izleyip sana bide laf anlatamam
0.24 saniyede gümledimEvet bunu gerçekten yapmışlar. Sinema sektörünün geldiği son hal budur. Ne gerek var Allah aşkına. Dünyanın en gereksiz sinema projesidir net.
Askere gittiyseniz bilmeniz lazım birilerinin egosunu tatmin etmek veya birilerinin sözünü dinlemek için gidiyorsun darbe günü çok fazla suçsuz er vardı hepsine hain demek ne kadar doğru bilemiyorum.zimbavve de yaptım askerliği soruya bak
orasını bilmem ama tayyib demeden öncede sokaklar doluydu zaten tayyibin konuşması zaman almıştı diye biliyiorum ondan öncede herkes dışardaydıTayyib dediya sokağa dökülün diye.
Oradan kesin yıkama yağlama yaparlar bak görürsün
Neden sektörde geride olduğumuz belliEvet bunu gerçekten yapmışlar. Sinema sektörünün geldiği son hal budur. Ne gerek var Allah aşkına. Dünyanın en gereksiz sinema projesidir net.
birde videoda oğuzhan uğurun yanındaki eski istihbarat daire başkanı ve kendisi aponun ifadesini alan kişikanka şimdi izleyip sana bide laf anlatamam