Neler Yeni

15 Temmuz Darbe Girişiminin Filmini Yapmışlar

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
hocam bende tarafsız konuşuyorum ama kesinlikle film taraflı orduyu ve askeri tamamen yerin dibine sokacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

burada nedin
ne ordusu ne askeri adamlar hain adamlar üniforma giymiş hainler kimsenin orduya askere kızdığını gördünmü veya orduya toplu bir nefret kin duyan duydunmu bu darbeden dolayı bu ayırımı yapamayacak insan varsa bırak gitsin yaşamasın kendine yazık eder,

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
göksel yurtcan

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
ne ordusu ne askeri adamlar hain adamlar üniforma giymiş hainler kimsenin orduya askere kızdığını gördünmü veya orduya toplu bir nefret kin duyan duydunmu bu darbeden dolayı bu ayırımı yapamayacak insan varsa bırak gitsin yaşamasın kendine yazık eder,
Askere hiç gittin mi merak ettim?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
göksel yurtcan
onlar hainse hiçbir suçu olmayan erleri hapse atan sadece okudukları okul için hapse atılan kişileri hapse atanlar ne?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,727
İsim
Taha yücel
akp = tayyib
İnsanlar akp ye değil tayyibe tapıyor
tövbe tövbe insan insana taparmı :D

filmin tayyible neden alakası var ki onu anlamadım bu filmin amaçı 15 temmuzda ülkemizin yaşadığı olayı anlatan bir nevi belgesel tarzı bişey değil mi ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bunu yapmışlardı, adamı FETÖ'den içeri aldılar.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tövbe tövbe insan insana taparmı :D

filmin tayyible neden alakası var ki onu anlamadım bu filmin amaçı 15 temmuzda ülkemizin yaşadığı olayı anlatan bir nevi belgesel tarzı bişey değil mi ?
Tayyib dediya sokağa dökülün diye.
Oradan kesin yıkama yağlama yaparlar bak görürsün

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,256
İsim
Mert Can Ergün
boş işler tayibin gulenle arasında geçen bir savaş hepsi tiyatro bi insan akşam yapar mi darbeyi millet de tayibin gülenin oyuna geldi sinemanin geldiği hale bakin rezalet bir durum o kadar iç içe birlikteler fetöye hizmet ettiklerini anlamadi darbe olancami anladı o kadar masum hiç haberleri olmayan askerleri katlettiniz pislikler

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
onlar hainse hiçbir suçu olmayan erleri hapse atan sadece okudukları okul için hapse atılan kişileri hapse atanlar ne?
evet suçu olmayan insanların suçsuzluğunu ispatlamak mahkemelerin görevi ki sayısız kişiyi biliyorum bu şekilde aklanmış ve işine geri dönmüş, tabi uzun sürdü ve insanlar yıprandı daha hızlı yapılmalıydı , ve hayatı kaybeden 200 den fazla masum insanın da hesabı sorulmalıydı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
göksel yurtcan
bu videoda anlatılan kişiler ne

Top Bottom