Neler Yeni

15 yaş para kazanma

Furkan_kc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan-koç
Arkadaşlar ilk öncelikle şunu belirtmeliyim ki aile durumum gayet iyi ama artık kendi paramı kazanmak istiyorum bundan dolayı sanal alemden para kazanma yöntemlerini size sormak istiyorum. Web site kodlama işine giricektim mlsf para yokmuş o işte sizce napmalyım umarım yararlı bilgiler verirsiniz

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Arkadaşlar ilk öncelikle şunu belirtmeliyim ki aile durumum gayet iyi ama artık kendi paramı kazanmak istiyorum bundan dolayı sanal alemden para kazanma yöntemlerini size sormak istiyorum. Web site kodlama işine giricektim mlsf para yokmuş o işte sizce napmalyım umarım yararlı bilgiler verirsiniz
YouTube kanalı aç Pubg Mobile videoları çek. İzleyicinin ne istediğine göre davran. Çok güzel para kaldırırsın.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
YouTube kanalı aç PUBG Mobile videoları çek. İzleyicinin ne istediğine göre davran. Çok güzel para kaldırırsın.

Şuan youtube kitlesi 50 pubg mobil 50 brawl stars 2sini çek kaldırırsın parayı

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Artık yaşınız ne olursa olsun YouTube'dan para kazanmaya başladığınız an şahıs şirketi konumuna geçiyorsunuz ve belirli bir vergilendirmeye tabisiniz. Bu da toplam %30-40 arası diye biliyorum.
İyide bir sürü içerik ve twich yayıncıları var çok zor değil mi?
Benim tavsiyem YouTube'dan başlamanız olacaktır. Enes Batur gibilerin bulunduğu bu YouTube Türkiye çöplüğünde elbette yükselmeniz kolay olmayacaktır.

İlk etapta normal videolardan başlayın, abone sayınız arttıkça canlı yayınlar da yapmaya başlarsınız.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Para yokmuymuş ? 😂. Ben 3 yıldır web tasarım ve programcısıyım bununla uğraşıyorum. Şuan bıraktığım için piyasayı bilmiyorum ama 1.5 yıl önce sıfırdan ( yönetici paneli dahil ) kodlanan bir web site fiyatı 4.000 TL fiyat ile başlıyordu. 125.000 TL ile ev alırken yaklaşık 15.000 TL'sini ben koydum ve yardım ettim babama. İşi gereği bir holding şirketi çalışanları ile içli dışlı idi. Şirketin sahibi ile görüşüp ( beni çok sever 😁 ) beni 3 aylığına işe aldırtmıştı.

Furkan_kc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan-koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para yokmuymuş ? 😂. Ben 3 yıldır web tasarım ve programcısıyım bununla uğraşıyorum. Şuan bıraktığım için piyasayı bilmiyorum ama 1.5 yıl önce sıfırdan ( yönetici paneli dahil ) kodlanan bir web site fiyatı 4.000 TL fiyat ile başlıyordu. 125.000 TL ile ev alırken yaklaşık 15.000 TL'sini ben koydum ve yardım ettim babama. İşi gereği bir holding şirketi çalışanları ile içli dışlı idi. Şirketin sahibi ile görüşüp ( beni çok sever 😁 ) beni 3 aylığına işe aldırtmıştı.
Anladım mesela ben site yapıp satıyorum alan kişi nerden görücek beni detaylıca anlatır mısın lütfen veya ben sana instagramımı veriyim? Çünkü bilen kişiye çok ihtiyacım var

nazmvurl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nazım VURAL
trade yapmayı öğrenebilirsin. kripto para borsalarını arastırıp tekniz analiz öğren tavsiye ederim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
İyide bir sürü içerik ve twich yayıncıları var çok zor değil mi
Aslında Youtube da gelişmek daha zor olsa da bence Twitch yada streamer olmak daha kolay yani gelişme şansı daha yüksek gibi geliyor bana.

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Anladım mesela ben site yapıp satıyorum alan kişi nerden görücek beni detaylıca anlatır mısın lütfen veya ben sana instagramımı veriyim? Çünkü bilen kişiye çok ihtiyacım var
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Freelancer siteler var. Oralarda teklif verebilirsin. İnstagram hesabı açıp reklam verebilirsin baya ilgi görüyor. Ya da benim gibi kart bastır iş yerlerinin kapısından içeri bırak kaç 🙂. Ancak bu iş için profesyonel olman gerekiyor. Yani HTML , CSS , PHP , SQL , MySQL gibi dillere hakim olman lazım. "Para kazanmak için bu işe girmeyin" diyen hıyarlara aldırma senden benden zenginler şuan ama kendine de "para kazanmak için o işi yapıyorum" deme. 6 Ay - 1 yıl gibi bir sürede bu dillere hakim olman lazım. Herkesin öğrenme hızı farklıdır. Ancak dediğim gibi profesyonel olmak lazım. Zamanında , "ben şu dilleri biliyorum , şunları yapabiliyorum" diye geziyordum. Bir gün biriyle tanıştım kendisi özel şirkette yazılımcıydı. Bana bir "dil" bile olmayan HTML içinden bir soru sordu ve ben mal gibi kaldım. Hiç unutmam ,bana "Görsel hafızana kazımışsın o bilgileri. Her şeye baştan başla" demişti.

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
YouTube de mesela;
X Oyunu Nasıl Yüklenir ve Kurulur tarzında videolar çekip indirdiğin sitenin linkini kısaltarak çok olmasa da para kazanabilirsin. Tabi bu sadece oyun için geçerli değil ama o tarzda ki videolar çok izleniyor diye biliyorum. Yakında ben de yapmaya başlayacağım o yüzden tavsiye ettim. Veya yine YouTube de bir kanal açarsın bell ibir konsept belirlersin. Eğer çok tutarsa yani abonen 1000 olup herkese açık 4000 saat izlenmen olursa YouTube den minimum 200 tl civarında kazanabilirsin.

Top Bottom