Neler Yeni

15 Yaşında Nasıl Para Kazanabilirim?

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Alkan Köroğlu
evime saniyede 3000 sipariş gelince adresimi verdiğim için gelen pişmanlık hissi
knk iyi misin sanalda yapıla her şeyin karşılığı vardır sen de belliki bilinsiz bir kullanıcısın sosyal medya platformunda gördüğün şeylere özeniyorsun eğer bir kişinin evine sipariş verirsen bunun yargıda bir karşılığı vardır.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
evime saniyede 3000 sipariş gelince adresimi verdiğim için gelen pişmanlık hissi
Bak buna güldüm sevdim seni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hafta sonu 8-12 saatlik günlük işler oluyor git gir onlara çalış 200 lira civarı oluyor günlük

Bu arada ters birine denk gelirsin bence sen sanalda bu kadar fazla erkek olma

Maykıl

80+ Silver
Oncelikle bukadar erkek olmaya calisma ODWNISFJELWN gunluk 100 200 tl ye hafta sonlari calisabilcegin yerler var arkadasim calisiyor diyelimki her ay 1600 aldin. Bunun 100 tl sini harcadin 1500 kaliyo sana aylik 10 ayda alirsin

QRuder

80+ Silver
oha 3 sene neeee artık sanayide çalıştıran yok illaki çırak olarak alıyorlar ben okulu bırakmak istemiyorum

ondan sonra anama bacıma karıma kızıma halama teyzeme kundakdaki bebeme msn arkadaşıma hürriyetime cürriyetime ilimime bilimime dilimime sövdü oluyor
yasını söylemesen 12 derdim şu cümleden sonra

TheEvoxy

80+
knk iyi misin sanalda yapıla her şeyin karşılığı vardır sen de belliki bilinsiz bir kullanıcısın sosyal medya platformunda gördüğün şeylere özeniyorsun eğer bir kişinin evine sipariş verirsen bunun yargıda bir karşılığı vardır.
karşılığı var diye ev adresimi vereyim sonra uğraşayım demi karşılığını herkes bilseydi mahkeme asayiş vs. olmazdı

Oncelikle bukadar erkek olmaya calisma ODWNISFJELWN gunluk 100 200 TL ye hafta sonlari calisabilcegin yerler var arkadasim calisiyor diyelimki her ay 1600 aldin. Bunun 100 TL sini harcadin 1500 kaliyo sana aylik 10 ayda alirsin
işler var diyorsun ama şu Antalya'da yok

Usta olarak alacak halleri yok ya?
ben cumhurbaşkanı olarak alsınlar demiyorum çırak olarak işe girmesini biliyorum. okurken para kazanmak istiyorum çıraklık istemiyorum. kaçak iş istiyorum :)

Bak buna güldüm sevdim seni

Hafta sonu 8-12 saatlik günlük işler oluyor git gir onlara çalış 200 lira civarı oluyor günlük

Bu arada ters birine denk gelirsin bence sen sanalda bu kadar fazla erkek olma
o işleri bi bulsam ah bi bulsam o işleri

Bura.K

80+ Silver
ben cumhurbaşkanı olarak alsınlar demiyorum çırak olarak işe girmesini biliyorum. okurken para kazanmak istiyorum çıraklık istemiyorum. kaçak iş istiyorum :)
Kaçak iş derken? Kimse siz para kazanacaksınız diye kendini riske atmaz. Bu konu hakkında çok sert cezalar mevcut. Ağır işlerde çalışamazsınız. Ha, belki hafta sonları oto yıkamacı veya elektrikçinin yanına girersiniz en azından günlük 50-100 TL arası bir şey alırsınız. Haftalık 200 desen, aylık 800 TL. Elektrikçi mesleğini öğrenmeye bak. Bir sigorta tamirine dünya kadar para alıyorlar ki dünyanın en basit şeyi sigorta tamiri olabilir. Şahsen kendim TIP okumama rağmen elektrikçilikte yapıyorum (ek para kaynağım.)
Bu işler direkt 1000 TL'den falan başlamaz. Hem okulun var işe geç gidiyorsun veya gidemiyorsun hemde kaçak. Aylık 1000 alırsan şükret, şahsen ben aylık daha fazla kazandıracak bir iş bilmiyorum.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
haftasonları günlük 100 200 e çalışsanda sen 15k toplayana kadar o parçların fiyatı da artar zaten. Sabit bir yüksek gelirin olmadığı sürece zor gibi

Receb İvedik

80+ Bronze
karşılığı var diye ev adresimi vereyim sonra uğraşayım demi karşılığını herkes bilseydi mahkeme asayiş vs. olmazdı

işler var diyorsun ama şu Antalya'da yok

o işleri bi bulsam ah bi bulsam o işleri
Eğer 15 yaşını doldurmadıysan zaten ekstra zorlaşır iş bulman . 2007 yılında doğmuş olman gerekiyor yani

alkolikpanda

80+ Bronze
yav 15 yaşındasın , ne iş yapıpta çok kısa süre de 15k para toplamayı hayal ediyorsun , 3 ayı beğenmiyor bide paşam normal de sanayide o parayı 6 ayda anca toplarsın arkadaş az bile demiş 3 ay diye

TheEvoxy

80+
Kaçak iş derken? Kimse siz para kazanacaksınız diye kendini riske atmaz. Bu konu hakkında çok sert cezalar mevcut. Ağır işlerde çalışamazsınız. Ha, belki hafta sonları oto yıkamacı veya elektrikçinin yanına girersiniz en azından günlük 50-100 TL arası bir şey alırsınız. Haftalık 200 desen, aylık 800 TL. Elektrikçi mesleğini öğrenmeye bak. Bir sigorta tamirine dünya kadar para alıyorlar ki dünyanın en basit şeyi sigorta tamiri olabilir. Şahsen kendim TIP okumama rağmen elektrikçilikte yapıyorum (ek para kaynağım.)
Bu işler direkt 1000 TL'den falan başlamaz. Hem okulun var işe geç gidiyorsun veya gidemiyorsun hemde kaçak. Aylık 1000 alırsan şükret, şahsen ben aylık daha fazla kazandıracak bir iş bilmiyorum.
bitane buldum kahvaltı salonunda iş servisi bile varmış işin hafta sonu 2 güne 200 TL veriyor

Top Bottom