15 yaşında saftirik okumak normalmi

ICEFLASH

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba 15 yaşındayım kitap okumayıda pek sevmem daha çok oyunoynar dizi izlerim ama saftirik okumayı çok seviyorum. 2 yıldır okumuyorm şimdi kaldığım yerden devam edicem ama çevrem o hep çocuk kitabı diye yargılıyo sizce normalmi ?

ben 34 yaşındayım pazar sabahları açar okurum

mutluysaniz sorun yok, yasiniz ilerledigi zaman zaten sıkılma ihtimaliniz yuksek o yuzden tadini cikarin

Hiç okumamaktan iyidir kesinlikle bir sorun yok. Canınız isterse normal kitaplar da okursunuz zaten. Eğlencenize bakın.

burdakı bırı sana okuma dese okumayacakmısın mesela? ınsanların lafına bakma sen canın ne ıstıyosa onu oku

Merhaba 15 yaşındayım kitap okumayıda pek sevmem daha çok oyunoynar dizi izlerim ama saftirik okumayı çok seviyorum. 2 yıldır okumuyorm şimdi kaldığım yerden devam edicem ama çevrem o hep çocuk kitabı diye yargılıyo sizce normalmi ?
İstediğini oku reis .

Eee ne olmuş çocuk kitabı okuyunca ne oluyor yetişkin insanlar her hergun oturup kuatum fiziği ile ilgili bir şeyler okuyup tartışıp makale mi yazıyor oku gitsin nolcak kitap sonuçta

Geri