bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,892
aynen öyleDiyet'de maddi manevi sıkıntılı bir şey ya.
aynen öyleDiyet'de maddi manevi sıkıntılı bir şey ya.
40 fırın yemişimdirPP'dekinden kaç konteyner yedin acaba onun için?
Bu arada 174 cm boy 70 kilo bile göbeğin çıkık gözükür bence bi 60 olmaya çalış göbeğin sarkmasın ben 180cm nerdeyse 65 kilo iken bile balkonluydum15 Yaşındayım 92 Kiloyum Boyum 1.74m
Günlük bi spor aktivitesi belirledim.
Her gün bunları yapıyorum. + Salı,Perşembe,Cumartesi,Pazar 1 saat yüksek tempolu yürüyüş yapıyorum.
NOT: Kilom fazla olabilir ancak kas yapım vs. belirgin yani yağ torbası değilim.
Amacım 70-75 kilo olmak.
Sizin bunlara başka öneriniz var mı?
Erkek dediğin göbekli olur (!) Şaka bir yana tam ortası lazım benim her hafta kilom değişiyor son 3 aydır. Bı 84 oluyorum bı 96 oluyorum anlayamadım çok dengesizim. Mesela geçen hafta 92 iken bu hafta 86'yım.Aynen , 1,72m boyla 77-78kg'yim. Ufak göbek var onun dışında ----->![]()
70-75 olmak istiyorum bir verebilsem çok güzel olacak.Erkek dediğin göbekli olur (!) Şaka bir yana tam ortası lazım benim her hafta kilom değişiyor son 3 aydır. Bı 84 oluyorum bı 96 oluyorum anlayamadım çok dengesizim. Mesela geçen hafta 92 iken bu hafta 86'yım.
Diyet yapmak F/P değilaynen öylediyet yapmak yapmamaktan daha pahalı. Diyet yapmasak mesela 1 ekmek 1.5 TL 2 tane üçgen peynir 3 TL. 4.5 TL ye tıka basa dıyoarız. Diyetteyken yok tavuk göğüsü yulaf bilmem ne.
Hocam yalnız o kırmızı et brokoliye darboğaz yapacağı için önermem.Diyet yapmak F/P değil![]()
17 yaşındayım 1.74 boy 65 kg. Sadece 1 haftada 5 kg verebiliyorum. Ne mi yapman lazım? Spora asla ara verme kendini zorla. Kahvaltıdan başka öğününü doyasıya yeme. Sürekli hareket halinde bulun. Bol bol su iç.15 Yaşındayım 92 Kiloyum Boyum 1.74m
Her gün bunları yapıyorum. + Salı,Perşembe,Cumartesi,Pazar 1 saat yüksek tempolu yürüyüş yapıyorum.
NOT: Kilom fazla olabilir ancak kas yapım vs. belirgin yani yağ torbası değilim.
Amacım 70-75 kilo olmak.
Yediklerini kendine göre Düzenle, diyet sözcüğünü hoş bulmuyorum,Sağlıklı beslen.15 Yaşındayım 92 Kiloyum Boyum 1.74m
Amacım 70-75 kilo olmak.