Neler Yeni

15 yaşındayım elimde 20 bin tl var nasıl kullanabilirim

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Vadeli hesap için 18 yaş üstü olmak gerekiyor diye biliyorum, bence annen ile birlikte telefondan şubeye gitmeden hesap açabilirsin, hesabı sen kullanırsın sorun olmaz, altın veya vadeli ne kullanmak istersen o hesaptan kullanırsın.
hayır 18 değilim şu an ama mevduat hesabı açabiliyorum

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Borsaya girebilirsiniz ancak iyice araştırın. yaklaşık 10 gündür borsa ciddi düşüş kaybetti çok güzel alım fırsatları olan hisseler var. Çok atlayan zıplayan hisselerden uzak durmanı tavsiye ederim güvenilir şirketlere yatırabilirsin.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,444
İsim
Diyarhan
Altın gümüş gibi değerli maddelere bas parayı. Önce bir güvende olsun sonra ticarete atılırsın. Ali den takı çanta gibi sürekli tercih edilen ürünleri alıp n11 dolap gibi yerlerde satabilirsin.

NightWish2434

80+ Silver
Zaten bu yüzden buraya yazma gereği duydum vadeli mevduat hesabı açmak istiyorum ama kendi ziraat kartım yok annemle beraber ziraat bankasına gidip bana kart çıkartsak bu 20bini vadeli mevduat hesabına yatırabilirmiyim yoksa yaşım 18 yaşından küçük diye banka buna izin vermezmi?
hocam bu vade sistemi nasıl oluyor tam olarak? bankaya kredilerde vermesi için para verme ve para değerlendirme miydi?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Paranın büyüklüğüne kapılıp hemen zevklerine harcama altına bas.

mehmetYK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
mehmet yusuf kara
Paranın büyüklüğüne kapılıp hemen zevklerine harcama altına bas.
zaten iradeli bir insan olduğunu düşüniyorum çevremdeki insanlara bu para ile ne yapabileceğimi sorduğumda harca gibi şeyler söylüyorlar ama çok kulak asmiyorum şimdilik pilanim annemle ziraat bankasına gidip kart çıkarmak kur korumalı vadeli mevduat hesabı açmak ve parayı oraya yatırmak sonrasınıda allah bilir.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
kur korumalı altın hesabı falan mantıklı mı?

wake up to reality

80+ Silver
ben dolara yatırdım zamanında arttı ama keşke euro ya da altına yatırsaymışım diyorum, çünkü oran olarak daha çok arttılar (YTD)

ben daha yemeye ekmek bulamıyorum sizde 25b var dolara çevir gitsin sçeime kadarda harcama sçeim olduğu gün tl ye çevir

Top Bottom