Neler Yeni

150 100 tl arası ye klavye önerisi verebilecek

Inanovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İnan Emiralioğlu
Rica ederim, 1 ay kullanip bozulacak bir klavyeyi aldirmadigim icin mutluyum :)
Hocam sorması ayıptır neden böyle ukalaca bir cevap verdiniz? Belli ki arkadaş uzun uğraşlar sonucu para biriktirmiş ve klavye almak istiyor. Sizde aksine öneri sunmak yerine ukalaca " ISiQlI mIsIQKLI" diye aşağılayıcı cevap vermişsiniz. Niye böyle davranıyorsunuz. İnsanları bıktırınca, böyle terbiyesizce cevap verince eğleniyor musunuz?

kdrtlp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
kadir talpa
Hocam sorması ayıptır neden böyle ukalaca bir cevap verdiniz? Belli ki arkadaş uzun uğraşlar sonucu para biriktirmiş ve klavye almak istiyor. Sizde aksine öneri sunmak yerine ukalaca " ISiQlI mIsIQKLI" diye aşağılayıcı cevap vermişsiniz. Niye böyle davranıyorsunuz. İnsanları bıktırınca, böyle terbiyesizce cevap verince eğleniyor musunuz?
boşver aga oksijen israfı insanlığa gram hayrı yok güzelce sorulan soruya IşOWQQQDQLQI mIWdşwaıdqa diye cevap verdiği için uğraşılmaz bunla

Inanovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İnan Emiralioğlu
boşver aga oksijen israfı insanlığa gram hayrı yok güzelce sorulan soruya IşOWQQQDQLQI mIWdşwaıdqa diye cevap verdiği için uğraşılmaz bunla
Hayır bu tip kanser adamlar her yerde var. Uyarmak istedim. Sen en iyisi olduğunu düşündüğün klavyeyi al. Bu tip gereksiz insanların cevaplarını takma.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Uhhh, tamam
Cunku gercek bu, kusura bakmayin ama " ISiQlI mIsIQKLI" denildiginde aliniyorsaniz sizin probleminiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır bu tip kanser adamlar her yerde var. Uyarmak istedim. Sen en iyisi olduğunu düşündüğün klavyeyi al. Bu tip gereksiz insanların cevaplarını takma.
Bir de kanser olduk :D iyi mi, neyse sen al rampage klavyeni 1 ay sonra bozulunca forumda "KLAVYEM BOWZULDU YARDIM EDIN !!!" diye konu acarsin.

Inanovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İnan Emiralioğlu
Uhhh, tamam

Cunku gercek bu, kusura bakmayin ama " ISiQlI mIsIQKLI" denildiginde aliniyorsaniz sizin probleminiz.

Bir de kanser olduk :D iyi mi, neyse sen al rampage klavyeni 1 ay sonra bozulunca forumda "KLAVYEM BOWZULDU YARDIM EDIN !!!" diye konu acarsin.
İnsanlara herşeyin en iyisini biliriz kafasıyla bakarsan, tabii ki kanser birisi olursun. Bence insanlarla ilişkilerine, yaklaşım şekline biraz daha dikkat et;)

kdrtlp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
kadir talpa
Uhhh, tamam

senin klavyenin markası ne sorabilirmiyim ?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
İnsanlara herşeyin en iyisini biliriz kafasıyla bakarsan, tabii ki kanser birisi olursun. Bence insanlarla ilişkilerine, yaklaşım şekline biraz daha dikkat et;)
En iyisini bilmiyorum oyle bir iddam da olmadi ama rampage klavyelerin ne halt oldugunu biliyorum, cahile laf anlatilmaz gerci.

senin klavyenin markası ne sorabilirmiyim ?
Royal klugde g87

En iyisini bilmiyorum oyle bir iddam da olmadi ama rampage klavyelerin ne halt oldugunu biliyorum, cahile laf anlatilmaz gerci.

Royal klugde g87

kdrtlp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
kadir talpa

Royal klugde g87

klavyeyi çinden almış geliyo burda rampage e laf atıyo EOHKEOPHKEOPA
HKEAHKEAHEAKHEOAHKEOAHKAWĞRHK

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd

kdrtlp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
kadir talpa
Cahile laf anlatilmayacagini bir kez daha kanitlamis olduk :) klavyeyi gram arastirmadan yazinca boyle oluyor gerci.
rampage alpor dada siz öyle yapmadınızmı :) rampage kötü marka tamamdır dediğiniz için olabilirmi :) :) :)))))

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
önerdiğin klavyeyi kullanmaktayım sorun varsa alabilirim

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
rampage alpor dada siz öyle yapmadınızmı :) rampage kötü marka tamamdır dediğiniz için olabilirmi :) :) :)))))
nE rampage kotu bir marka cunku, ARASTIRDIGIM ICIN biliyorum ve bu urunun kalitesiz oldugunu da biliyorum.

kdrtlp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
kadir talpa
Cahile laf anlatilmayacagini bir kez daha kanitlamis olduk :) klavyeyi gram arastirmadan yazinca boyle oluyor gerci.

Buyurun yorumlarina da bakin
https://www.banggood.com/tr/Royal-K...red-RGB-Keyboard-p-1352277.html?rmmds=myorder
nE rampage kotu bir marka cunku, ARASTIRDIGIM ICIN biliyorum ve bu urunun kalitesiz oldugunu da biliyorum.
al sende bu klavyenin 278 tane değerlendirmesine bakıp bakıp ağlarsın hadi evine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,133
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom