Neler Yeni

150 TL Gamepad Önerisi

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
Kesinlikle F310, kullanıyorum 1 aydır. Memnunum. Bu fiyata daha iyisi olmaz. Şuan 200TL lakin vodafone pay ya da hepsiburada 50TL indirimle 150 TL'ye alabilirsin. F310dan şaşma zaten logitechin desteği de iyi.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
klavyeden sıkıldın mı
Klavye de zevkli ancak gamepad deneyimi yaşamak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yorum olarak olumlular ama 50 ekleyip Logitech almak yani bir kez almak daha mantıklı bence.
Malzeme kalitesi vesaire daha iyidir ancak teknik bakımdan neden bu daha iyi?
Yani 150 TL'lik attığım ürünler ve 220 TL'lik Logitech F310 arasındaki en önemli fark nedir, neden herkes bunu öneriyor?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam klavyeden gamepad'e geçiş yapmak mantıklı değil, ben bizzat deneyimledim gamepad'in kontrolü çok zor geliyor bir süre klavyeden oynadıkça.

Malzeme kalitesi vesaire daha iyidir ancak teknik bakımdan neden bu daha iyi?
Yani 150 TL'lik attığım ürünler ve 220 TL'lik Logitech F310 arasındaki en önemli fark nedir, neden herkes bunu öneriyor?
Logitech'in yazılım desteği vs. ve en önemli fark uzun ömürlü olması olabilir.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam klavyeden gamepad'e geçiş yapmak mantıklı değil, ben bizzat deneyimledim gamepad'in kontrolü çok zor geliyor bir süre klavyeden oynadıkça.
Oyunun gerçekçiliğini arttırmak istiyorum. Mesela viraj dönerken sürekli A tuşuna bas çek yapmak garip gözüküyor.
Aynı şekilde belli bir hızda gitmeye çalışırken sürekli gaza bas çek yapmak da gerçekçiliği buzuyor.
Gamepad alarak gaza belli bir miktarda basmayı ve direksiyonu da belli bir miktarda çevirebilmeyi istiyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Oyunun gerçekçiliğini arttırmak istiyorum. Mesela viraj dönerken sürekli A tuşuna bas çek yapmak garip gözüküyor.
Aynı şekilde belli bir hızda gitmeye çalışırken sürekli gaza bas çek yapmak da gerçekçiliği buzuyor.
Gamepad alarak gaza belli bir miktarda basmayı ve direksiyonu da belli bir miktarda çevirebilmeyi istiyorum.
Peki gamepad'e vereceğiniz para ile neden direksiyon yapıp ultra gerçekci yapmıyorsunuz. :peepo2:

efay144

80+ Silver
Ps3 orijinal kolunu da alabilirsiniz bende var dokusu falan gayet iyi psde titreşim var kablolu olarak pcye taktığında titreşim olmayabilir ama L kolları sizin istediğiniz gibi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İki kampanya birleştirilebiliyor mu?
Yani 200 TL'lik bir ürünü Vodafone Pay+Hepsiburadanın kendi kampanyasıyla 100 TL'ye alabilir miyim?
O nedir Açıklar Mısınız ?
Vodafone pay uygulamasına üye olan ve kampanya bildirimlerini açan kişilere sms ile kişiye özel kampanya başlıklı bi mesaj atıldı mesajda vodofone pay ile yapacağınız 100tl ve üzeri ilk alışverişe 50tl para iadesi yapılacağı yazıyordu yani 200tl olan bir ürünü hepsiburada üzerinden vodofone pay ile 100tl'ye alabilirsiniz ben kampanya bildirimlerini sonradan açtım öyle bi mesaj gelmedi belkide kampanya bitmiştir

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Peki gamepad'e vereceğiniz para ile neden direksiyon yapıp ultra gerçekci yapmıyorsunuz. :peepo2:
Ardunio bilgim yok, ayrıca elektronik tarafında da pek el becerim yoktur. :peepo1:

Vodafone pay uygulamasına üye olan ve kampanya bildirimlerini açan kişilere sms ile kişiye özel kampanya başlıklı bi mesaj atıldı mesajda vodofone pay ile yapacağınız 100tl ve üzeri ilk alışverişe 50tl para iadesi yapılacağı yazıyordu yani 200tl olan bir ürünü hepsiburada üzerinden vodofone pay ile 100tl'ye alabilirsiniz ben kampanya bildirimlerini sonradan açtım öyle bi mesaj gelmedi belkide kampanya bitmiştir
Bu kampanyaya bir bakayım, yapabilirsem Logitech F310 alacağım sanırım.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ardunio bilgim yok, ayrıca elektronik tarafında da pek el becerim yoktur. :peepo1:

Bu kampanyaya bir bakayım, yapabilirsem Logitech F310 alacağım sanırım.
Hocam inanın çok basit arkadaş anlatıyor zaten video da.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
F310 güzel gamepad ama görüntüsü dolayısı ile hiç alasım gelmiyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bu fiyatta rakipsiz.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Bu fiyatta rakipsiz.
Şimdiye kadar hiç Xbox kumandası tarzı kumandalardan kullanmadım. Yani alışabilir miyim bilmiyorum.
PlayStation dizilimli gamepad alsam daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca bütçemi bir hayli aşıyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Şimdiye kadar hiç Xbox kumandası tarazı kumandalardan kullanmadım. Yani alışabilir miyim bilmiyorum.
PlayStation dizilimli gamepad alsam daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca bütçemi bir hayli aşıyor.
Bence alışmanız max 1 haftanızı alacaktır.
Neden rakipsiz dedim? Çünkü titreşimi var, oldukça şık bir gamepad, tuşları fonksiyonel.
Titreşimi bile kademeli, ayarlanabilir. Işıkları da aynı şekilde.
170TL bütçenizi çok aşmıyor fakat vergi sıkıntı olacaktır. Yaklaşık 40TL vergisi çıkacaktır.

Top Bottom