Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,108
Arkadaşlar Rgb benim İçin Önemli Değil. Uzun Ömürlü Olsun Yeter. Dayanıklı Olması Benim için önemli
@TECHNOArkadaşlar Rgb benim İçin Önemli Değil. Uzun Ömürlü Olsun Yeter. Dayanıklı Olması Benim için önemli
Reis 150tlyi aşmazsa daha iyi olur![]()
Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Redragon K509 Dyaus Rainbow RGB Gaming Klavye
Redragon K509 Dyaus Rainbow RGB Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
@Tost KayaoğluArkadaşlar Rgb benim İçin Önemli Değil. Uzun Ömürlü Olsun Yeter. Dayanıklı Olması Benim için önemli
Alınabilir.@TECHNO
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis 150tlyi aşmazsa daha iyi olur
Aklımda Şu Klavye Var![]()
GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Alınır mı ?
forum.donanimarsivi.com
Zaten Elim kürek gibi olduğu için o kadar küçük klavyeyi kullanamam.Philips momentumdan uzak durun. Hiç görmezden gelin o klavyeyi. Tuşları çok sert. Klavye yamuk. Ve ayakları kaygan. Yerinde duramıyor klavye. Tuşlar sert ve derin olduğu için yazı yazarken de oyun oynarken de çoğu tuş işlemiyor. Oyunda reaksiyon veremiyorsunuz. Tuşlara derin basmanız gerekiyor.