Mouse olarak Msi gm08 düşünüyorum. Klavyeye henüz net bir karar veremedimKlavye 102 TL:
![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse 188 TL:
![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben olsam mouse'a daha çok bütçe ayırırdım.
Geceleri İsıklari gorunmuyor diyorlar doğrumu? O pek umrumda değilde tuş basım hissiyatı falan nasıl?Kb487l Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Kb487l arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kalvyeyi kendim kullanıyorum memnunum alabilirsin
Bence düşünmeyin, PixArt PAW3519 kullanıyormuş.Mouse olarak Msi gm08 düşünüyorum. Klavyeye henüz net bir karar veremedim
bende senin gibi aynı düşüncelere sahibim klavye kullandığım en rahat mebran klavye çok iyi bir hissiyatı var ışıklar geçmiyor doğru ama pek rahatsız etmiyorMouse olarak Msi gm08 düşünüyorum. Klavyeye henüz net bir karar veremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geceleri İsıklari gorunmuyor diyorlar doğrumu? O pek umrumda değilde tuş basım hissiyatı falan nasıl?