Kaan Lothbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
Aşırı ses kalitesi takıntım yok. 150 TL'ye alabileceğim güzel bir kulaklık önerirseniz sevinirim. İyi forumlar.
Dostum cs de ses kasabilirim dimi bu kulaklıkla 5.1 var yaniSharkoon Rush ER 3
![]()
Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 909,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sharkoon'a göre daha mı iyi?![]()
GameBooster GB-H12 Rebel 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
GameBooster GB-H12 Rebel 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
ben kullanıyorum memlunum
evt 7.1Sharkoon'a göre daha mı iyi?
Sanal 7.1 olduğu için çok farketmiyorevt 7.1
Stereo bir kulaklık. Fakat kalitelidir. Ses kasmak için illa 5.1, 7.1 gibi özelliklere gerek yok. Ki zaten bu fiyatta o özellikler ne kadar kaliteli olur tartışılır.Dostum cs de ses kasabilirim dimi bu kulaklıkla 5.1 var yani
Stereo bir kulaklık. Fakat kalitelidir. Ses kasmak için illa 5.1, 7.1 gibi özelliklere gerek yok. Ki zaten bu fiyatta o özellikler ne kadar kaliteli olur tartışılır.
30 TL aşabilirim sıkıntı değil.Biraz aşabilirsen bunuda alabilirsin https://www.monsternotebook.com.tr/pusatkulaklik/pusat-gaming-headset-lite/