kırmızışarapp
80+ Silver
Allah allah ben sevmiştim gayet.farklı mouse ile karıştırdım ama sensörü çok kötü sen dışında kimse tavsiye etmiyor
Allah allah ben sevmiştim gayet.farklı mouse ile karıştırdım ama sensörü çok kötü sen dışında kimse tavsiye etmiyor
"sen" sevmiştin ürün daha kendi tanıtımda yazan sensör özelliklerini karşılamıyorAllah allah ben sevmiştim gayet.
Ben en iyisi değiştireyim. Alırken araştırdığımda görmemiştim bunları.farklı mouse ile karıştırdım ama sensörü çok kötü sen dışında kimse tavsiye etmiyor
Evet 200-350 tl arası mouse önerisi alayım fhfhfbfhfhdhd"sen" sevmiştin ürün daha kendi tanıtımda yazan sensör özelliklerini karşılamıyor
komik misiniz hocam bu uyarı sebebi raporladımBen en iyisi değiştireyim. Alırken araştırdığımda görmemiştim bunları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet 200-350 TL arası mouse önerisi alayım fhfhfbfhfhdhd
Bumu hp omen mi?Gamenote Ms814 Rgb Gaming Mouse 7000 Dpı Makrolu Rgb Işıklı/dpı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamenote Ms814 Rgb Gaming Mouse 7000 Dpı Makrolu Rgb Işıklı/dpı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
HP omen.Bumu hp omen mi?