Öneri 150 TL Mousepad önerisi

Reaksiyon skoru
63
Merhabalar, gördüm ki mousepad fiyatları uçmuş ve sizlerden ricam üstü hemen soyulmayan kenarları dikişli bu bütçeye alabileceğim en iyi mousepadleri önermeniz.
Normalde Steelseries QCK Large düşünüyordum ama fiyatı birden 160'lardan 400 civarına fırladı kısa sürede.
Bu bütçeye olabilecek en iyi önerilerinizi bekliyorum, saygılar iyi akşamlar.

Merhabalar, gördüm ki mousepad fiyatları uçmuş ve sizlerden ricam üstü hemen soyulmayan kenarları dikişli bu bütçeye alabileceğim en iyi mousepadleri önermeniz.
Normalde Steelseries QCK Large düşünüyordum ama fiyatı birden 160'lardan 400 civarına fırladı kısa sürede.
biraz uzun süre geçmiş ama porge markanın 90x40 mousepadlerine bakabilirsiniz

bime gelen polosmartı aldıydım hala kullanıyorum çok güzel rgbli

bende sıfır siyah 70x30 var kullanmıyorum istersen satarım

https://www.trendyol.com/xrades/siy...121110&filterOverPriceListings=false&sav=true

kullanıyorum memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/xrades/siy...121110&filterOverPriceListings=false&sav=true

bu da 734 yorumlusu arasında fark yok ama neden böyle olmuş bilmiyorum ben ilk attığım linkten aldım sorunsuz geldi

Anladım hepinize teşekkür ederim yorumlar için. Xrades Porge ve Klasse arasında en kalitelisi hangisi peki?

Anladım hepinize teşekkür ederim yorumlar için. Xrades Porge ve Klasse arasında en kalitelisi hangisi peki?
Hepsinin o fiyat vandındaki modelleri eşit ama klasse aqua controo gibi mousepadler daha kaliteli...

seç beğen al

Hepsinin o fiyat vandındaki modelleri eşit ama klasse aqua controo gibi mousepadler daha kaliteli...

Paylaştığınız mouse pad nasıl acaba? marka olarak daha bilindik olduğunu biliyorum

Paylaştığınız mouse pad nasıl acaba? marka olarak daha bilindik olduğunu biliyorum
İyidir Glorious kalınlık olarak malzeme kalitesi olarak profesyonel mousepaddir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,605
Üyeler
195,676
Son üye
sedatknbr
Geri