Bu ürün mü?Rainbow olarak KB-R79 kullanıyorum öneririm.
Bu ürün mü?
Rampage KB-R74 Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Gaming Q Multimedia Klavye
Binlerce kitap, teknoloji ürünü, hediye, müzik, film ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da!www.dr.com.tr
Sondaki 4'ü görmemişimBu ürün kankim.![]()
Rampage KB-R79 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R79 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R79 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 698,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu kafede kullanmıştım iyi bence bu fiyata.Sondaki 4'ü görmemişimPeki bu klavye nasıl?
@Tost Kayaoğlu daha bilgili biri bu konuda.Peki 120 TL bütçe için bir mouse önerin var mı?
Onu da alternatifler arasına alabilirim. Sağol@Tost Kayaoğlu daha bilgili biri bu konuda.
Ben bütçeyi arttırıp G102 alırdım.
Tuşları çok güzel görünüyor. Sağol yardımcı olduğun için.Philips Spk8274 Usb Q Multimedia Klavye Gaming Klavye Ledli Gökkuşağı Aydınlatmalı Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8274 Usb Q Multimedia Klavye Gaming Klavye Ledli Gökkuşağı Aydınlatmalı Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Üstüne basılı gelmiyor mu?Tuşları çok güzel görünüyor. Sağol yardımcı olduğun için.
Edit : Tuşlar Türkçe Q değil![]()